Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 01-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Berichten van dinsdagmorgen 01-02-2000
09:39 dinsdag 1 februari 2000

Roel Hallink tel: 0528-295216

*
automobilist ziet voetganger over het hoofd

- MEPPEL - Is gistermiddag een 86-jarige vrouw uit Meppel aangereden. Zij liep over de Hagenstraat, toen plotseling een auto achteruit reed, waardoor de vrouw ten val kwam. De auto werd bestuurd door een 34-jarige man uit Staphorst. Hij had de vrouw bij het achteruit rijden over het hoofd gezien. De vrouw werd met een lichte hersenschudding overgebracht naar het ziekenhuis in Meppel.


*
Diefstal brommer


- ASSEN - Is gisteravond een bromfiets ontvreemdt uit de hal van een flat aan de Thorbeckelaan. De bromfiets stond op slot. Het moet gebeurd zijn tussen 19.15 uur en 19.45 uur. Het betrof een rode Puch.


*
Inbraak in auto's


- EMMEN - Is gistermiddag ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Ermerweg. Om de auto binnen te komen is het raam aan de bestuurderskant opengebroken. Ontvreemd werd een laserdetector. De schade is nog niet bekend.

- Werd gistermiddag ingebroken in een auto die aan de Wilhelminastraat stond. Om in de auto te komen werd een zijruit vernield. Uit de auto werd een mobile telefoon weggenomen.

- Ook is er gistermiddag ingebroken in een auto die geparkeerd stond op het marktplein. De auto heeft daar maar één uurtje gestaan. Toen de eigenaar weer bij zijn auto kwam, hoorde hij het alarm, ook zag hij dat de achterruit eruit lag. De koffer met hierin diverse kledingstukken lag niet meer in de auto. De waarde van de koffer met inhoud bedraagt ongeveer fl. 1000,--

- WESTERBORK - Gistermiddag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond op de carpoolplaats aan de Julianastraat bij het viaduct N381. De eigenaar van de auto kwam omstreeks 17.45 uur bij zijn auto en merkte dat er een zijruit van zijn auto was ingeslagen. Ook bemerkte hij dat zijn radardetectieapparaat ontvreemd was. De totale schade is nog onbekend.


*
Diefstal uit woning


- ASSEN - Werd tussen vrijdag en gisteren ingebroken in een woning aan De Wouden. Om de woning binnen te komen werd aan de achterkant van de woning een uitzetluik opengebroken. Weggenomen werden: een televisie en ongeveer 80 cd's. De totale waarde van de gestolen goederen is nog niet bekend.


*
Inbraak in woning


- EEXT - is tussen vrijdag 12.00 uur en gisteren 14.00 uur ingebroken in een woning aan de Eshof. Het is niet precies bekend hoe de dader is binnengekomen, maar niet uitgesloten wordt dat er gebruik gemaakt is van een valse sleutel. Uit de woning werd een kistje met in ieder geval een aantal gouden en zilveren sierraden ontvreemd. Wat er verder in het kistje zat is nog niet duidelijk.


*
Diefstal uit bedrijf


- ASSEN - Gisteren werd door een bedrijf uit Assen aangifte gedaan van diefstal van een deel van een loodslab op het dak van het bedrijf aan de Groningerstraat. Omdat het vrijdagnacht nogal had geregend, werd zaterdag ontdekt dat er in een gedeelte van het bedrijf natte plekken zichtbaar waren aan het plafond en op de muur. Daardoor is men het dak opgegaan, daar bleek dat een groot deel van een loodslab weg was. De reparatiekosten bedragen fl. 2.500,--.


*
Zakkenroller actief


- COEVORDEN - Is gistermiddag een 67-jarige vrouw bestolen van haar portemonnee. Zij was aan het winkelen in een winkel aan de Van Heutszsingel. Bij het afrekenen miste zij haar portemonnee. Achteraf had zij gemerkt dat een man en een vrouw tot twee maal toe dicht tegen haar aan waren komen staan en dat deze personen vermoedelijk haar portemonnee gerold hebben. In de portemonnee zaten een aantal pasjes en bijna fl. 200,-- aan geld.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie