Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Dalfsen in geweer tegen reclameborden

Datum nieuwsfeit: 02-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

GEMEENTE IN GEWEER TEGEN RECLAMEBORDEN

DALFSEN - In navolging van de gemeenten Nieuwleusen, Staphorst, Zwolle en Hardenberg stelt nu ook Dalfsen paal en perk aan wildgroei in ontsierende reclameborden langs wegen in het buitengebied. Met name langs doorgaande wegen als de Hessenweg, Poppenallee, Dedemsweg en Dalmsholterweg neemt het aantal reclameuitingen hand over hand toe. Om deze tendens te keren hebben Burgemeester en Wethouders beleidsregels vastgesteld om een effectieve aanpak te bewerkstelligen. De eerste stap bestaat uit een grondige inventarisatie van alle reclameborden in het buitengebied van Dalfsen. Vervolgens zal worden onderzocht welke borden voor legalisatie in aanmerking komen. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie