Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Maasland

Datum nieuwsfeit: 02-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 02-02-2000

Persbericht district Maasland/

WINKELDIEF AANGEHOUDEN OSS
Tegen een 15 jarige jongen uit Oss is op 1 februari 2000 proces-verbaal opgemaakt ivm diefstal van een Gsm uit een winkel aan de Rijnstraat te Oss.

AUTOGORDEL CONTROLE OSS
Tijdens een controle op het dragen van de autogordel zijn in Oss op 1 februari 2000 12 bestuurders bekeurd voor het niet dragen van de autogordel.

DIEFSTAL AUTO OSS
Vanaf de Gasstraat te Oss is op 1 februari 2000 een grijze Opel Vectra, kenteken FX-RN-22 ontvreemd. Waarde onbekend.

RIJDEN ONDER INVLOED OSS
Een 52 jarige automobilist uit Oss kreeg een boete van f 390,- voor rijden onder invloed van alcohol. De man reed op 1 februari 2000 omstreeks 20.25 uur op de Eikenboomgaard te Oss.

INBRAAK WONING OSS
Bij een inbraak in een woning aan de Sassenstraat te Oijen op 1 februari 2000 in de loop van de avond zijn o.a. een video en televisie weggenomen. De daders forceerden een raam.

DIEFSTAL AUTO OSS
Vanaf de Staringstraat te Oss is op 1 februari 2000 een blauw-groene Opel Astra weggenomen, kenteken JB-LT-04. Waarde onbekend.

RIJDEN ONDER INVLOED OSS
Een 64 jarige automobilist uit Oss kreeg een boete van f 390,- voor rijden onder invloed van alcohol. De man reed op 2 februari 2000 omstreeks 01.30 uur op de Raadhuislaan te Oss.

INBRAAK VRACHTAUTO NULAND
Uit een geparkeerde vrachtauto op een parkeerterrein aan de Rijksweg te Nuland is in de nacht van 1 op 2 februari 2000 een grote hoeveelheid kleding gestolen. Waarde onbekend. De daders forceerden de sloten van de laadklep.

VERDACHTEN DIEFSTAL AANHANGER AANGEHOUDEN
Op 2 februari 2000 zijn een 26 en 28 jarige man uit Nijmegen aangehouden als verdachte van diefstal van een aanhangwagen van een terrein aan de Gasstraat Oost. Na de melding van de aangifte werd de auto van de verdachten met aanhanger gesignaleerd op de A50. Na een korte achtervolging konden de mannen met assistentie van de politie Wijchen op de A15 onder Ewijk worden aangehouden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie