Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Demonstratieprojecten BVEnet

Datum nieuwsfeit: 02-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen

Datum 2 februari 2000

Demonstratieprojecten BVEnet

Vóór 1 april kunnen scholen en landelijke organen in de bve-sector weer voorstellen indienen voor demonstratieprojecten bij BVEnet. Deze demonstratieprojecten stellen het bve-veld in staat ervaring op te doen met internettoepassingen in het onderwijs. De projectvoorstellen kunnen betrekking hebben op het primaire proces, de ondersteuning van het primaire proces, de onderwijsorganisatie en op het management. De looptijd voor het uitvoeren van een demonstratieproject is 6maanden. Per project is ongeveer f 50.000,- beschikbaar.

Het aanvraagformulier en de bijbehorende handleiding zijn te vinden op de BVEnetsite (www.bvenet.nl/menu/?projecten/index.htm).

Geïnteresseerden kunnen deze informatie ook aanvragen bij: BVEnet, Postbus 1565, 6501 BN Nijmegen, telefoon: 024-3823233, e-mail: (project@bvenet.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie