Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht provincie Utrecht: overval op woning

Datum nieuwsfeit: 02-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Utrecht, plaats: Amersfoort
Overval op woning/
Amersfoort, 2 februari 2000.

Gemaskerde mannen dringen huis binnen.

Op dinsdagavond 1 februari 2000, omstreeks 20.10 uur werd 57-jarige bewoonster van een woning gelegen aan de Paladijnenweg in Amersfoort overvallen.

Omstreeks vernoemde tijd drongen een tweetal gemaskerde mannen via de voordeur de woning binnen. Eén van de gemaskerde mannen bedreigde de vrouw met een wapen. Het is niet precies bekend om wat voor wapen het gaat.

Op het moment van de overval was alleen de vrouw in de woning aanwezig. De vrouw werd in een kamer van de woning geduwd en moest hier blijven zitten. De daders doorzochten vervolgens de woning en verlieten na korte tijd het pand weer met een onbekend geldbedrag en een aantal sieraden.

Toen de vrouw hoorde dat de daders haar woning verlieten, kwam ze weer uit de kamer en waarschuwde vervolgens de politie. De vrouw raakte niet gewond. De Technische Recherche stelde direct bij de woning een onderzoek in. In de omgeving werd een uitgebreid buurtonderzoek ingesteld.

Oproep getuigen.

De politie van district Eemland-Zuid verzoekt eventuele getuigen om contact op te nemen.

Telefoonnummer district Eemland-Zuid: 033 - 4 68 01 11.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie