Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

FHI nieuwe naam technologiefederatie

Datum nieuwsfeit: 02-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Amersfoort, 2 februari 2000

FHI nieuwe naam technologiefederatie

'FHI Het Instrument, federatie van technologie branches' heet per 1 januari 'FHI, federatie van technologie branches'. Het FHI-bestuur heeft besloten om met ingang van 1 januari 2000 de naam 'Het Instrument' uitsluitend te gebruiken voor de tweejaarlijkse beurzen Het Instrument Industriële Automatisering, Het Instrument Laboratorium Technologie en Het Medisch Instrument. Daarmee vervalt 'Het Instrument' als onderdeel van de formele naam van de federatie.

FHI, federatie van technologie branches, is de koepelorganisatie van de technologiebranches Industriële Elektronica, Industriële Automatisering, Laboratorium Technologie en Medische Technologie, alsmede van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie