Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fujitsu Siemens Computers introduceert nieuwe SCENIC e Serie

Datum nieuwsfeit: 02-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Fujitsu Siemens Computers introduceert nieuwe SCENIC e Series

In Europa ontworpen en vervaardigde PC's voor het MKB kenmerken zich door een uiterst gunstige prijs/kwaliteitsverhouding

Den Haag-Maarssen, februari 2000 - Fujitsu Siemens Computers heeft vier nieuwe SCENIC Professional PC-modellen op de markt gebracht. Deze PC's zijn speciaal ontwikkeld voor het Europese midden- en kleinbedrijf. Fujitsu Siemens heeft voor het MKB een eigen ondersteuningsprogramma ontwikkeld, waarin de nadruk ligt op snelle services, hoogwaardige kwaliteit van de producten, een bijzonder gunstige prijs/prestatieverhouding en internationale marketing-ondersteuning. De PC's voldoen aan alle gangbare standaards en kunnen zeer snel geleverd worden; het bedrijfsleven vraagt hier meer en meer om. De nieuwe SCENIC e Series zal vanaf maart in het retailkanaal verkrijgbaar zijn. De PC's zijn ontworpen voor een lange economische levensduur, zonder hierbij aan prestaties concessies te doen. Ze worden standaard geleverd met voorgeïnstalleerd besturingssysteem (naar keuze Windows 98 SE of Windows NT/Windows 2000) en optioneel met de applicatie Word/Works. Klanten kunnen daardoor binnen enkele minuten na het uitpakken van de doos aan de slag. De nieuwe SCENIC e-Series biedt klanten in het midden- en kleinbedrijf een betrouwbaar, eenvoudig te onderhouden platform voor dagelijkse kantoorwerkzaamheden, zowel in standalone- als in netwerkopstellingen. De modellen in de SCENIC e-Series zijn eB, eL en eD, stuk voor stuk professionele machines, die door toepassing van de beste componenten, productiemethoden en zelf-ontwikkelde moederborden een aantrekkelijke keus mogelijk maken.

De SCENIC eB is een desktopmodel met ruime configuratie- en uitbreidingsmogelijkheden (7 uitbreidingssleuven). Leverbaar met Intel Celeron-processoren tot 533MHz en met Intel Pentium III-processoren tot 800MHz. De SCENIC eB is speciaal ontwikkeld voor prijsbewuste kopers. Voor beeldverwerking is voorzien in AGP graphics; het geheugen kan uitgebreid worden tot 512MB RAM met SDRAM-modules. Verdere bijzonderheden: Wake-on-LAN, Wired for Management 2.0 en een standaard DMI 2.0 Desktop Management Interface.

De SCENIC eL is een minitowermodel, geoptimaliseerd voor ATX-systeemborden. De behuizing voldoet aan strenge eisen voor wat betreft ergonomie en milieubelasting. De koeling is zodanig ontworpen dat een processorventilator niet nodig is. Dit betekent een minder storingsgevoelige en stillere werking. Voor extra veiligheid is de SCENIC eL voorbereid voor save-to-Disk.

De SCENIC eT en eD zijn compacte systemen op basis van het Micro ATX-systeembord van Fujitsu Siemens Computers. Ze zijn leverbaar in micro-desktop en micro-tower-behuizingen en bedoeld als professionele instapmodellen voor kleinere bedrijven. De systemen met Celeron-processor zijn uitgerust met de Intel 810 chipset; de modellen met Pentium III beschikken over de Intel 810e chipset. Zowel de eT- als de eD-uitvoeringen hebben vier PCI uitbreidingssleuven.

Over Fujitsu Siemens Computers
Fujitsu Siemens Computers, de vooraanstaande Europese IT-onderneming, is ontstaan door een joint-venture van Fujitsu Computers (Europe) Limited en Siemens Computer Systems. De nieuwe onderneming, waarvan Fujitsu Limited en Siemens AG beide voor 50% eigenaar zijn, is op 1 oktober jongstleden van start gegaan en heeft haar Europese hoofdkantoor in Nederland. Met talrijke Europese productiefaciliteiten, klantgeoriënteerde vestigingen in 25 Europese landen en meer dan 9.000 ervaren werknemers wil Fujitsu Siemens Computers in het jaar 2001 Europees marktleider zijn.

Fujitsu Siemens Computers biedt een volledig spectrum van best-in-class IT-producten, variërend van de kleinste notebooks tot de krachtigste data centre oplossingen. Dit productenspectrum, ontwikkeld en geproduceerd in Europa, profiteert bovendien van de internationaal toonaangevende technologie en het wereldwijde sourcing-netwerk van de beide moederondernemingen, Fujitsu Limited en Siemens AG. De onderneming richt zich naar de eisen van haar Europese klanten. De producten zijn ontworpen met het oog op de eisen van grote bedrijven/instellingen, de behoeften van onze verkooppartners en de veeleisende levensstijl van het individu.

Fujitsu Siemens Computers biedt een volledig spectrum van best-in-class IT-producten. Haar wereldwijd toonaangevende technologie - variërend van de kleinste notebooks tot de krachtigste data centre oplossingen - creëert oplossingen voor zakelijke knelpunten en accentueert de individuele lifestyle. Haar productenspectrum, ontwikkeld en geproduceerd in Europa voor Europa, profiteert van de exclusieve technologie en het wereldwijde sourcing-netwerk van de beide moederondernemingen, Fujitsu Limited en Siemens AG.

Tot de kwaliteiten van Fujitsu Siemens Computers behoren naast een benijdenswaardig klantenbestand (waaronder het grootste deel van de
1.000 grootste Europese ondernemingen) onder meer haar zakelijke betrekkingen met meer dan 2.000 grote VAR's, distributeurs en retailers met meer dan 100.000 verkooppunten, die samen miljoenen klanten bedienen, een verkooporganisatie waarin meer dan 2.500 professionele verkopers actief zijn, en de gebundelde kracht van de beide moederondernemingen, met een wereldwijd netwerk van service- en integratie-partners en met meer dan 80.000 specialisten die bij het productenspectrum betrokken zijn. Fujitsu Siemens Computers is de nieuwe IT-gigant in Europa.
Voor meer informatie,:
Fujitsu Siemens Computers Creative
Strategies
Deborah Lobry Benita Dreesen Het Kwadrant 1 Tel.: +32 2 267 41 60
3606 AZ Maarssen E-mail:
benita@creative-strategies.be
Tel: +31 346 598700
Fax: +31 346 552155
E-mail : (deborah.lobry@fujitsu.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie