Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Royal Hansa Tours viert derde lustrum met jubileumbrochure

Datum nieuwsfeit: 02-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 02 FEBRUARI 2000

Zestig pagina's ontdekkingsreizen en expeditiecruises Royal Hansa Tours viert derde
lustrum met jubileumbrochure

De jubileumbrochure van Royal Hansa

De Groningse reisorganisatie Royal Hansa Tours, specialist in Cruises en Reizen naar Exclusieve Bestemmingen en dochteronderneming van Dick Postma Holding, gaat haar 15e levensjaar in met de uitgave van een Jubileumbrochure.

De 60 pagina's tellende, luxe uitgevoerde full-colour brochure (waarvan links een deel van de voorpagina), wordt uitgegeven onder de naam Royal Hansa Voyages & Cruises en biedt een overzicht van internationale cruise-rederijen, die zijn gespecialiseerd in Expeditie-Cruises naar de meest onbekende en moeilijk toegankelijke gebieden van onze wereld en door Royal Hansa worden vertegenwoordigd op de Nederlandse Markt.

Ontdekkingsreizen
Naast deze "Voyages" per schip naar de vergeten eilanden van de Stille Zuidzee, de Amazone, Paaseiland en Patagonië met Vuurland geeft de brochure tevens een overzicht van ontdekkingsreizen per expeditie-schip en/of ijsbreker naar Antarctica en de Arctische Gebieden met Groenland, Spitsbergen, de Noordpool, Nova Zembla, Siberië en het Russische Verre Oosten met Japan.

De Royal Hansa brochure biedt naast het overzicht van de expeditie-cruises tevens een aantal cruises van onder andere de Holland Amerika Lijn, Hapag-Lloyd en Reederei Peter Deilmann naar de meer traditionele vaargebieden als de Middellandse Zee, het Verre Oosten en de Caribbean.

Nieuw onderkomen
Inmiddels is de staf van Royal Hansa verhuisd van het kantoor boven Restaurant De Vlindertuin te Zuidlaren naar een nieuw, riant onderkomen in Villa Wildervanck te Haren, waar de veeleisende reiziger een professioneel advies op maat kan verwachten op het gebied van Cruises en Exclusieve Reizen.

Vanuit de Villa Wildervanck, gelegen naast het Be Quick Stadion aan de Rijksstraatweg te Haren, wordt door Dick Postma Holding tevens directie gevoerd over de succesvolle Groningse organisatie Erfgoed Logies Nederland.

Nadere Informatie:

Dick Postma
Royal Hansa Voyages & Cruises
Villa Wildervanck
Rijksstraatweg 18

9752 AD HAREN

Tel: 050 - 537 00 50
Fax: 050 - 535 02 03
E-mail: (royalhansa@wxs.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie