Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitbreiding rijtijden Meertaxi Haarlemmermeer

Datum nieuwsfeit: 03-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Vindplaats 2
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlemmermeer


* Persberichten


+ 3 februari 2000

... Meer haltes en uitbreiding van de rijtijden voor Meertaxi

De Meertaxi Haarlemmermeer wordt verbeterd om meer aan te sluiten bij de wensen van de klanten. Vanaf 1 februari 2000 krijgt het halte-tot-halte vervoer van de Meertaxi meer haltes en gaat vanaf
6.00 uur 's morgens rijden.
De Meertaxi rijdt sinds 1998 in Haarlemmermeer en biedt naast vervoer van deur tot deur ook vervoer van halte tot halte. Vanaf februari 2000 verbetert het halte-tot-halte vervoer van de Meertaxi.
Gemeente Haarlemmermeer heeft in overleg met de exploitant conneXXion besloten om de Meertaxi uit te breiden met 10 haltes. Badhoevedorp en Schiphol krijgen drie nieuwe haltes en in Hoofddorp en Nieuw-Vennep komen er twee extra haltes bij. In Badhoevedorp verdwijnen de twee huidige haltes, omdat de drie nieuwe haltes goed verspreid zijn over de dorpskern en de vervoersvraag goed verwerken.
Ook wijzigen op 1 februari de rijtijden van de Meertaxi. Door de uitbreiding van drie uur kunnen klanten al vanaf 06.00 uur gebruik maken van het halte-tot-halte-vervoer van de Meertaxi (voorheen reed de Meertaxi vanaf 9.00 uur). De klanten kunnen vanaf 05.00 uur het reserveringsnummer (0900-8414) bellen voor het boeken van een rit. Een folder over de Meertaxi is verkrijgbaar bij de klantenservice van conneXXion (0900 - 26 6632 99). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Afke Marks; 023-5676498

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie