Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vijf aanhoudingen in onderzoek geweld Zevenbergen

Datum nieuwsfeit: 03-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Midden- en West Brabant

Vijf aanhoudingen in onderzoek geweld Zevenbergen

Datum: 3/2/2000
Auteur: Rien van Kuik

Opnieuw heeft de politie van het team Moerdijk gisteren en vandaag in totaal vijf jongeren in de leeftijd van 18 tot 23 jaar aangehouden voor hun betrokkenheid bij de openlijke geweldpleging afgelopen weekend in Zevenbergen. Ze zijn allen met een proces-verbaal en een dagvaarding, in afwachting van nadere berechting, heengezonden. In totaal arresteerde de politie afgelopen week 10 verdachten.

De politie gaat er aan de hand van de huidige stand van het onderzoek nog steeds vanuit dat een eenvoudige mishandeling vorig weekend aanleiding is geweest voor de gevechten tussen groepen jongeren dit weekend. Het onderzoek door de politie duurt nog steeds voort en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

De aangehouden verdachten zijn: de 20 jarige I.B en de 18 jarige M.B (broers) uit Breda. Uit Zevenbergen werden aangehouden de 18 jarige K.O, de 23 jarige P.H en de 19 jarige A.B.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie