Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Multiscope: groei van Electronic Commerce neemt sterk toe

Datum nieuwsfeit: 03-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

's-Hertogenbosch - 3 februari 2000. De groei van Electronic Commerce neemt sterk toe. Internet marktonderzoekbureau Multiscope heeft via online onderzoek onder ruim 4000 internetgebruikers inzicht verkregen in de elektronische handel in Nederland. De positie van de leverancier op internet wordt in kaart gebracht.

Leveranciers op internet

In de meetperiode van het onderzoek (1999) heeft 36% van de internetgebruikers online gekocht. Bij het zoeken naar een e-commerce site wordt in veel gevallen een zoekmachine geraadpleegd (21%). Om deze reden dient iedere leverancier zich met goede trefwoorden aan te melden bij diverse zoekmachines. Voor nieuwe leveranciers biedt internet ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie