Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vandaag in de Tweede Kamer

Datum nieuwsfeit: 04-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Agenda Tweede Kamer

Dit schema wordt regelmatig ververst.
Bekijk voor de laatste versie het originele schema.

VRIJDAG 4 FEBRUARI

WERKBEZOEK

Leden van de vaste Commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport brengen vanaf 10.00 uur een werkbezoek aan het Academisch ziekenhuis in Groningen. Ze stellen zich hierbij onder meer op de hoogte van de werkzaamheden op de diverse afdelingen in het ziekenhuis. De volgende leden nemen deel aan het bezoek:
Van der Hoek (PvdA), Middel (PvdA), Swildens-Rozendaal (PvdA, voorzitter), O.P.G. Vos (VVD), Van Blerck-Woerdman (VVD), Rijpstra (VVD), Passtoors (VVD), Buijs (CDA), Hermann (GroenLinks), Van Gent (GroenLinks), Scheltema-de Nie (D66).

MAANDAG 7 FEBRUARI

OPENBARE COMMISSIEVERGADERING

Economische Zaken en Financiën: 12.30 uur tot ca. 15.30 uur Groen van Prinstererzaal

Agenda: wetgevingsoverleg met de ministers Jorritsma-Lebbink (Economische Zaken) en Zalm (Financiën) over de Wet Fonds Economische Structuurversterking.

OPENBAAR RONDETAFELGESPREK

Justitie: 13.30 uur tot ca. 17.45 uur - Thorbeckezaal
Agenda: rondetafelgesprek met vertegenwoordigers van diverse (belangen)organisaties en deskundigen in het kader van de behandeling van de nota Bestrijding van seksueel misbruik van en seksueel geweld tegen kinderen. (via draadomroep)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie