Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Beerens internationaal transportbedrijf naar Trade Port West

Datum nieuwsfeit: 04-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Limburg

Beeren's internationaal transportbedrijf B.V. naar Trade Port West


14/2000

Maastricht,4 februari 2000

BEEREN'S INTERNATIONAAL TRANSPORTBEDRIJF B.V. NAAR TRADE PORT WEST

Voor de verplaatsing van Beeren's Internationaal Transportbedrijf B.V. naar Trade Port West trekken Gedeputeerde Staten f 200.000,- (zeg maar f 90.756,-) uit. Het transportbedrijf verhuist vanuit een woonwijk naar een een bedrijventerrein binnen de gemeente Venlo. Door deze bedrijfsverplaatsing verbetert de leefbaarheid in de woonwijk aanzienlijk, terwijl het vrijgekomen terrein mogelijk gebruikt kan worden voor woningbouw. Verder wordt de omgeving ook een stuk veiliger omdat de vrachtwagens, die de hele dag af en aan rijden, verhuizen naar een locatie waar die verkeersbewegingen veel beter kunnen worden afgewikkeld. De Gemeente en de Provincie dragen ieder twee ton bij aan deze bedrijfsverplaatsing.

Door de verhuizing naar Trade Port West, op de locatie Marco Poloweg en hoek Stanleyweg - kan de tranportondernemer uitbreiden en verder werken aan de efficiëncy van het bedrijf. Hierbij moet worden gedacht aan het fenomeen tijd om te rijden wat nu beperkt is en op de andere locatie veel ruimer kan worden ingevuld. Maar ook de beschikbare ruimte in de nieuwbouw en ruimte rond het bedrijf zullen positief werken op de groei van het bedrijf. Door te kiezen voor Trade Port West kan de goede groei die het bedrijf de afgelopen drie jaren heeft doorgemaakt waarschijnlijk makkelijker worden vastgehouden. Momenteel werken er 48 mensen bij Beeren's in Venlo en de verwachting is dat dit aantal de komende jaren zal groeien naar circa 60 werknemers. Gedeputeerde Staten vinden de winst voor de woonomgeving in Venlo en voor Beeren's transportbedrijf zodanig groot dat de maximale bijdrage voor deze bedrijfsverplaatsing wordt toegekend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie