Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Veiling.com veilt schaatsen Rintje Ritsma voor Cliniclowns

Datum nieuwsfeit: 04-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

-PERSBERICHT-

Amsterdam, 4 februari 2000

Veiling.com veilt schaatspak en schaatsen Rintje Ritsma voor Cliniclowns

Fans kunnen dit weekend tijdens het WK Schaatsen via Internet bieden op de outfit van de regerend Europees kampioen

Fans van Rintje Ritsma kunnen tijdens het komende WK Schaatsen via www.veiling.com bieden op unieke artikelen van de veelvoudig Europees- en Wereldkampioen. 'De Beer uit Lemmer' veilt het komende schaatsweekend - 5 en 6 februari - online zijn schaatsen en schaatspak. De opbrengst van de veiling komt ten goede van de Stichting Cliniclowns.

Online veiling
Voor zijn fans heeft Rintje Ritsma zijn wedstrijdschaatsen en zijn bekende blauwe Sanex-pak gesigneerd. Schaatstalenten, liefhebbers en andere belangstellenden kunnen vanaf zaterdagmorgen 5 februari, via www.veiling.com bieden op deze collector's items.

Opbrengst
De veiling wordt georganiseerd door Veiling.com, het grootste online veilinghuis van Nederland. De opbrengst van deze unieke veiling gaat naar de Cliniclowns, een stichting die door Rintje Ritsma een warm hart wordt toegedragen. De Cliniclowns zijn professionele clowns die zieke kinderen in ziekenhuizen afleiding en plezier bezorgen.

Veiling.com
Veiling.com is op 1 september 1999 gelanceerd en sindsdien zijn er via Veiling.com 60.000 producten geveild. In korte tijd is Veiling.com uitgegroeid tot het grootste online veilinghuis van Nederland. Sinds de fusie met ricardo.de op 25 januari 2000, behoort Veiling.com tot het grootste online veilingnetwerk van Europa.


-EINDE BERICHT -

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie