Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Friesland: Leeuwarden

Datum nieuwsfeit: 05-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Friesland, plaats: Leeuwarden 05-02-2000

Politieberichten van 3 februari (13.00 uur) tot en met 5 februari (10.00 uur)/

Leeuwarden: rijden onder invloed
Donderdag omstreeks 16.50 uur werd op de Groningerstraatweg een 36-jarige inwoner uit Redhuzum aangehouden ter zake het rijden onder invloed. Aan het bureau blies hij 900 ug/l. Hij kreeg een rijverbod voor 11 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Leeuwarden: toezicht koopavond
Doderdagavond is controle gehouden in de binnenstad. In de Oosterstraat werden 10 fietser bekeurd ter zake het rijden in een voetgangersgebied. Tevens kreeg een bromfietsbestuurder een proces verbaal ter zake het rijden zonder helm. Op de Wirdumerdyk werden 13 fietser bekeurd ter zake het rijden zonder verlichting en ook hier reed een bromfietser zonder helm.

Leeuwarden: vernieling spiegel
Zaterdag omstreeks 03.50 uur werd op het Ruiterskwartier een 19-jarige inwoner uit Scharnegoutum aangehouden, die de spiegel van een aldaar geparkeerde auto had vernield. De eigenaar van de auto, een man van 56 jaar uit Leeuwarden heeft hiervan aangifte gedaan.

Voor meer informatie: 06 53 80 33 22

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie