Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vernieuwde website Nieuwscenter.nl actueler en uitgebreider

Datum nieuwsfeit: 05-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Vernieuwde website NIEUWSCENTER.nl nog actueler en uitgebreider.

Sinds vrijdag is de nieuwe site van Nieuwscenter.nl online. Op deze site kan de bezoeker zijn eigen nieuwsoverzicht samenstellen uit momenteel 35 bronnen. Er worden onder andere nieuws-headlines aangeboden van Nederlandse sites als Planet Internet en Nu.nl, maar ook van Sportdreams en de Financial Times. Daarnaast vindt men het weer, de recente beursindices en informatie over files op de site. In de komende maanden zal de site worden uitgebreid met meer bronnen en ander soort nieuws, waardoor de site zich steeds meer zal ontwikkelen als nieuws-startpagina voor iedereen.

Nieuw aan deze nieuwe versie van Nieuwscenter is de mogelijkheid voor andere sites om headlines geleverd door Nieuwscenter te plaatsen. Wanneer u meer informatie wilt over deze gratis service kunt contact opnemen per e-mail ((info@nieuwscenter.nl)).

Website: www.nieuwscenter.nl
E-mail: (info@nieuwscenter.nl)

Groeten

Martin Klerx

 

Eureka Internet Paradijslaan 140a 3034 SV Rotterdam T:(+31)10-4122888 F:(+31)10-4123139 E: (mklerx@eid.nl) www.eid.nl www.kranten.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie