Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De nacht van de Droom in het NCRV gebouw

Datum nieuwsfeit: 06-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

De nacht van de Droom in het NCRV gebouw 6 februari a.s.

Datum: 20-01-2000

Op zondag 6 februari organiseert de NCRV in samenwerking met het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie en het periodiek ‘Schrijven’ de Nacht van de Droom. Het is een combinatie van radio-uitzendingen, internet en tal van workshops over dromen in de breedste zin van het woord.

U bent van harte uitgenodigd deze workshops bij te wonen.

Tevens organiseert de NCRV een verhalenwedstrijd met als thema dromen. Maarten 't Hart zal de inzendingen beoordelen en de winnaar krijgt de gelegenheid zijn of haar verhaal in de NachtLicht uitzending op radio 1&2 voor te dragen.

Op 6 februari begint om 00:00 uur de live uitzending van NachtLicht op radio 1&2. Tot 06:00 uur zal een samenvatting van de dromennacht te horen zijn met optredens van Chris Hinze en Coen Bais.

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar voor fl.25,-

Voor meer informatie over deze nacht kunt u contact opnemen met 035-6719544 of een bezoek brengen aan onze internetsite: www.ncrv.nl/nachtlicht

Organisatie: NCRV

adres: Bergweg 30

postcode: 1202 HB

woonplaats: Hilversum

Telefoon: 035-6719544

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie