Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ad den Besten te gast bij MerweRadio

Datum nieuwsfeit: 06-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

P E R S B E R I C H T

Ad den Besten op MerweRadio

SLIEDRECHT - Ad den Besten, oud-CDA-wethouder van de gemeente Sliedrecht is komende zondag 6 februari tussen 11.00 - 12.00 uur te gast in het programma 'Stad & Streek, deze week!' op MerweRadio.

In deze jaargang 3, aflevering 131, praat Ad den Besten onder meer over zijn geboorteplaats en woonplaats Sliedrecht. In het dorp was hij elf jaar wethouder met toen in portefeuille ruimtelijke ordening. Den Besten stond bekend als een bekwaam bestuurder. Hij praat over zijn politieke loopbaan, waar in mei vorig jaar een einde aan kwam doordat hij adviseur werd van een bouwonderneming. De uitzending wordt zondagmiddag 13 februari om 17.00 uur herhaald. Naast de radiofrequenties (ether FM 105.4 mhz, kabel in Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam FM 105.9 mhz) is het programma ook in Sliedrecht te beluisteren via het tekst-tv-kanaal MerweTV. Samenstelling en presentatie: Peter Donk.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie