Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanpassing redactionele formule tijdschrift CustomerBase

Datum nieuwsfeit: 06-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Aanpassing redactionele formule CustomerBase

Amersfoort, februari 2000 - - CustomerBase, vaktijdschrift over customer loyalty en databasemarketing, ondergaat een reeks veranderingen. Ten eerste worden de lay-out en vormgeving aangepast. Ook wordt de huidige ondertitel van het blad vervangen; de nieuwe ondertitel is 'vaktijdschrift over CRM en databasemarketing'. Tenslotte gaat de advertentie-aquisitie van CustomerBase terug naar uitgeverij F&G Publishing.

Teun Putter, hoofdredacteur van CustomerBase: 'Door middel van de restyling willen we het tijdschrift een nieuwe uitstraling geven die past bij de huidige tijd. Deze omwenteling is ingegeven door ontwikkelingen in de markt; een ontwikkeling die luistert ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie