Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

BMW opent Internetservice

Datum nieuwsfeit: 07-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BMW opent Internetservice

Autofabrikanten geven toegang tot onderhouds- en diagnosegegevens

Naarmate auto's meer electronische componenten bevatten, wordt het voor autotechnici die niet over de meest actuele fabrieksinformatie en diagnoseprogramma's beschikken, vrijwel onmogelijk om alle noodzakelijke controles en reparaties uit te voeren. Automobilisten die onderweg pech krijgen, universele en merkgebonden schaderherstellers, autobedrijven die aan een auto van een merk moeten werken waarvan ze geen dealer zijn en keuringsstations kunnen daar in de toekomst grote problemen mee krijgen. Het bewerkstelligen van de verkrijgbaarheid van deze gegevens is daarom een centrale beleidsdoelstelling van de Auto Bedrijven Associatie (ABA) een afdeling ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie