Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderzoek naar mishandeling fotograaf in NAC-stadion

Datum nieuwsfeit: 07-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Midden- en West Brabant

Onderzoek naar mishandeling fotograaf

Datum: 7/2/2000
Auteur: Willem van Hooijdonk

De politie van het team PrinsenBeemden heeft een nader onderzoek ingesteld naar aanleiding van de aangifte van een 32-jarige fotograaf uit Bergen op Zoom.

De fotograaf verklaarde mishandeld te zijn door NAC-stewards toen hij,op zaterdag 22 januaril jl., in het NAC-stadion foto's wilde maken van de huldiging van ' Big Brother Ruud'. Deze huldiging ging vooraf aan de wedstrijd NAC-FC Zwolle.

Inmiddels zijn een 29-jarige man uit Zevenbergen en een 35-jarige man uit Breda, die beiden als steward werkzaam zijn tijdens de thuiswedstrijden van NAC, als verdachten van eenvoudige mishandeling gehoord. Ook heeft de politie een verklaring opgenomen van een getuige.

De resultaten van dit onderzoek worden voorgelegd aan het Openbaar Ministerie in Breda, waarna de Officier van Justitie te Breda een nadere beslissing zal nemen over een eventuele vervolging.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie