Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Hollands Midden

Datum nieuwsfeit: 07-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

 
    Hollands Midden 
Bureau Communicatie
Telefoon 071-5459802
Fax 0715414881
Afkomstig van: Frank Vergeer
Datum: 7 februari 2000

Verkeersongeval met letsel Noordwijk
Twee bromfietsers botsten vrijdagavond om 23.45 uur met elkaar op een rotonde aan de Duinwetering. Een 18 jarige inwoner uit Kaag wilde rechtsaf in de richting van de Van Panhuysstraat terwijl een 19 jarige inwoner uit Sassenheim rechtdoor ging. Beiden liepen ten gevolge van de botsing een beenbreuk op.

Inbreker aangehouden Noordwijk
De bewoners van een vakantiewoning aan de Duinweg troffen bij thuiskomst een vernielde ruit en in de woning een vreemde man op bed. Bleek dat de 32 jarige Noordwijker had ingebroken en de woning als slaapplaats had gekozen. Bij zijn aanhouding pleegde de man verzet. Na verhoor zijn met de man afspraken gemaakt over de vergoeding van de schade.

Brand in een woning Lisse
Zaterdag om 12.40 uur werd brand gemeld in een woning aan de Leeuwerikstraat. Bleek de vlam in de pan te zijn geslagen en het ventilatiekanaal ingegaan. De 53 jarige hoofdbewoonster werd voor onderzoek naar een ziekenhuis vervoerd i.v.m. ingeademde rook. De schade bleef beperkt tot het rookkanaal.

Aangifte mishandeling Lisse
Een 17 jarige inwoner uit Hillegom deed aangifte van mishandeling door meerder personen. Zaterdagnacht omstreeks 01.30 uur had hij na wat duw en trekwerk onenigheid gekregen in een horeca gelegenheid. Het slachtoffer liep een blauwoog en een vleeswond op. Hij zou door meerdere personen zijn gelagen. De politie stelt een onderzoek in.

Controle parkeren Lisse
Ook in Lisse werd afgelopen weekend gecontroleerd op het gebruik van de parkeerschuif op het Blokhuis. In totaal werden 22 bekeuringen uitgedeeld.

Rijden onder invloed met aanrijding Warmond
Vrijdag omstreeks 19.55 uur vond een aanrijding plaats tussen twee personenauto's op De Weiden te Warmond. Een 51-jarige inwoner uit Voorhout hield onvoldoende rechts en raakte daarbij een tegemoetkomende personenauto bestuurd door een 50-jarige inwoner uit Leiden. De 51-jarige man reed na de aanrijding door en werd door de tegenpartij tot stoppen gedwongen door hem klem te rijden. De veroorzaker van de aanrijding bleek onder invloed van alcohol te verkeren. De uitslag van de ademanalyse bedroeg 760 ug/l. Het rijbewijs van de man werd ingenomen en proces-verbaal opgemaakt.

Controle blauwe zone Oegstgeest en Sassenheim In beide plaatsen werd zaterdag extra gecontroleerd op het gebruik van de parkeerschijf in de zogenaamde blauwe zones. Het aanscherpen van de regels werd vooraf in de media aangekondigd. In Oegstgeest werden 20 bekeuringen uitgeschreven. In Sassenheim kregen 13 automobilisten een bon. Er waren zowel positieve als negatieve reacties van het publiek

Fietser over de kop Katwijk
Een 22 jarige inwoner uit Katwijk raakte gewond aan zijn gezicht toen hij zaterdagmiddag om 14.20 uur op het Westerbaanpad met zijn fiets onderuit ging. Van de fiets blokkeerde het voorwiel door dat het voorspatbord het wiel raakte.

Bromfiets in brand Katwijk
Zaterdag om 19.56 uur werd een brand gemeld aan de Rijnsoever. Bleek dat een bromfiets was uitgebrand. De eigenaar had het voertuig eerst drie uur in het bezit. Bij het starten vloog de motor in brand. Zelf blussen lukte niet waarna de brandweer werd gewaarschuwd. De bromfiets ging verloren.

Woninginbraak Oegstgeest
Zondag werd aangifte gedaan van een inbraak in een woning aan de Rijnzichtweg. Aan de achterzijde werd een ruit vernield en een deur geopend. Uit de woning nam men een telefoon weg. Vermoedelijk werd men gestoord door een luidalarm in de woning.

Gestoorde man mishandelt hoofdagenten Katwijk.
Een 24- jarige man zonder bekende woon- of verblijfplaats heeft zondagmiddag in de Zuidduinen een hoofdagente en een hoofdagent van politie Hollands Midden mishandeld. De hoofdagent liep een hoofdwond en een gebroken neus op de agente incasseerde een aantal klappen op het hoofd. Omstreeks 15.10 uur werd bij de politie gemeld dat er een naakte man in de Zuidduinen liep. De beide hoofdagenten troffen de naakte man en sprake hem aan. Hij zei hen gevaarlijk te zijn en sloeg meteen naar het hoofd van de hoofdagent waarbij deze een gebroken neus opliep. Ook de hoofdagente die trachtte de man te overmeesteren kreeg klappen in het gezicht. De man reageerde niet. Met ingeroepen assistentie werd de man enige tijd later aan de strandzijde van de Zeereep aangehouden. Hij verzette zich niet meer. Beide hoofdagenten hebben zich onder doktersbehandeling gesteld. Van de 24 -jarige man is bekend dat hij van Spaanse afkomst is. Het is tot op heden niet gelukt een verklaring van hem op te nemen omdat contact maken niet mogelijk bleek. De man werd ondergebracht in een inrichting. Een nader onderzoek wordt ingesteld

Verdachte beroving aangehouden Leiden
Zaterdagmiddag 5 februari zagen agenten op de Steenstraat een 19-jarige Leidenaar lopen die de politie zocht in verband met een beroving. Deze beroving vond plaats op 3 november 1999 op de Oude Vest. Een 18-jarige Leidenaar werd een geldbedrag afhandig gemaakt. Het onderzoek van de politie leidde naar de verdachte.

Verdachten poging inbraak aangehouden Leiden
Zaterdagmorgen 5 februari rond 03.25 uur zagen agenten dat twee jongemannen hardlopend op de Nieuwstraat achterna werden gezeten door een man. Deze man riep de agenten aan dat de twee jongemannen zojuist hadden geprobeerd in te breken in een kledingwinkel aan de Nieuwe Rijn. Ze hadden daar een ruit van de winkel vernield. De politie zette de achtervolging in en met behulp van de getuige van de inbraak wisten zij op de Nieuwstraat de mannen aan te houden. De twee 19-jarige Leidenaars zijn na verhoor aan het bureau en het opmaken van een proces-verbaal op zaterdag weer heengezonden.

Met kapot bierglas in gezicht gestoken Leiden
Zondagmorgen 6 februari rond 01.30 uur werd de politie gealarmeerd dat een vechtpartij gaande zou zijn in een uitgaansgelegenheid aan de Breestraat. Ter plaatse bleek dat een 17-jarige Leiderdorper met een kapot bierglas in het gezicht was gestoken door een 18-jarige Leidenaar. Deze is door de politie aangehouden. Aan het bureau meldde zich even later een 18-jarige Leidenaar die vertelde verantwoordelijk te zijn voor deze mishandeling. Ook hij is aangehouden. De politie onderzoekt de zaak. Beide verdachten zijn vooralsnog ingesloten.

Vijf woninginbraken Voorschoten
In het weekend van 4 op 6 februari werd in vijf woningen ingebroken. Het betroffen woningen aan de Woelwijklaan, de Badhuisstraat, twee woningen aan de Leidseweg en een woning aan de Sweelinckhof. De meeste inbraken vonden plaats op zaterdag 5 februari in de late middag en avond. In alle gevallen werd een raam of deur opengebroken. De buit betrof onder meer sieraden, een fototoestel en audio-apparatuur.

Woninginbraak Leiden
Op zaterdag 5 februari werd in de vroege avond ingebroken in een woning aan de Scarlattistraat. Een achterdeur werd geforceerd. De buit betrof een horloge en sieraden.

Fietsers vallen Leiderdorp
Zaterdagavond 5 februari rond 18:45 uur zijn op de Gallaslaan twee fietsers gevallen. De twee mannen fietsten uit de richting van de Bloemerd in de richting van de Engelendaal, toen de één de ander per ongeluk in de wielen reed. De 25-jarige man uit Leiden liep toen hij viel een hoofdwond op en is met de ambulance naar het Rijnland ziekenhuis gebracht om de wond te laten hechten.

Aangifte mishandeling Leiderdorp
Zondagmiddag heeft een 51-jarige man uit Leiderdorp aangifte gedaan van mishandeling. De man floot zaterdagmiddag in sportpark De Bloemerd een wedstrijd tussen Alphen B1 en RCL B2. In de tweede helft had hij tot drie keer toe spelers met tijdstraffen van het veld gestuurd. Kort nadat hij het eindsignaal gaf, werd hij hard in de rug gelopen. De man raakte enige tijd buiten westen. Door vrienden is hij naar het Rijnland ziekenhuis gebracht. Hij heeft vermoedelijk een hersenschudding. De politie zal de aangifte onderzoeken en getuigen uitnodigen hun verhaal te doen.

Beknelling Leiderdorp
Op de rijksweg A4 is zondagavond 6 februari ter hoogte van de afslag Leiderdorp een aanrijding gebeurd. In de richting van Amsterdam had een 47-jarige vrouw uit Uithoorn met haar personenauto een lekke band gehad. Zij had haar voertuig op de vluchtstrook geparkeerd en was naar het tankstation even verderop gelopen, om daar om hulp te vragen. Terwijl zij bij het tankstation wachtte op een sleepwagen, botste er een auto op de achterzijde van haar auto. De bijrijder; een 51-jarige vrouw uit Amsterdam, raakte bij de klap bekneld en is door de brandweer uit de auto geknipt. Met onbekend letsel is zij door de ambulance naar het LUMC overgebracht. De bestuurder van de auto; een 55-jarige Amsterdammer, is aangehouden. Hij bleek onder invloed achter het stuur te zitten. De man blies 590 microgram; ruim 1,30 promille. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Een tweede auto kon het ongeluk voor hem ontwijken, maar niet zonder tegen de vangrail te botsen. De 71-jarige bestuurder uit Godlinze bleef ongedeerd. In verband met het bevrijden van het slachtoffer door de brandweer en het afslepen van de voertuigen is de A4 in de richting van Amsterdam enige tijd afgesloten geweest.

Rookontwikkeling Alphen aan den Rijn De woning van een hoog bejaard echtpaar aan de Kwartelstraat is zondag 6 februari omstreeks 18.00 uur vol rook komen te staan, toen een stoffen pop die op een lamp stond ging schroeien. De man moest ter controle naar het ziekenhuis. De vrouw en ook de (huis)vogel bleven ongedeerd. Het echtpaar had de hulp van politie en brandweer ingeroepen omdat het zelf niet kon ontdekken wat de oorzaak van de rook was.

Onder invloed Noorden Een 58-jarige Haagse is zaterdag 5 februari omstreeks 01.00 uur gecontroleerd op het rijden onder invloed op de Prolkade. Uit de ademanalyse op het politiebureau bleek dat zij een adem alcoholgehalte had van 515. De vrouw kreeg een proces verbaal en een rijverbod.

Onder invloed Alphen aan den Rijn Een 20-jarige man uit Alphen aan den Rijn is zondag 6 februari omstreeks 01.50 uur gecontroleerd op het rijden onder invloed op de Willem de Zwijgerlaan in zijn woonplaats. Uit de ademanalyse op het politiebureau bleek dat hij een adem alcoholgehalte had van. De Alphenaar kreeg een proces verbaal en een rijverbod.

Crossen Alphen aan den Rijn Op meerdere plaatsen in Alphen aan den Rijn heeft de politie dit weekeinde crossers vermanend toegesproken omdat crossen in deze gemeente niet is toegestaan. Het ging om de Aziëlaan, de Flemingweg en de Churchilllaan. Op de Churchilllaan probeerde een 15-jarige jongen te ontkomen toen de politie arriveerde maar hij kon staande worden gehouden. Hij moest met de motorfiets aan de hand naar huis lopen. De politie heeft zijn ouders in kennis gesteld. Op de Flemingweg werd een 18-jarige man met een motorfiets uit Kockengen gecontroleerd omdat hij aan het crossen was. Hij kreeg een waarschuwing. Ook een 23-jarige Alphenaar met een terreinwagen werd vermanend toegesproken. Bij een tweede controle op de Flemingweg werd niemand aangetroffen. Ook op de Aziëlaan werden geen crossers aangetroffen.

Verkeersongeval letsel Waddinxveen
Op zaterdagmiddag, 5 februari, omstreeks 16.50 uur, vond een aanrijding met letsel plaats op de Chopinlaan te Waddinxveen. Een 44-jarige bestuurder uit Delft reed in de richting van de Esdoornlaan. Ter hoogte van de uitrit Sweelinckhof rende een 10-jarig jongetje de rijbaan over. De bestuurder van de auto zag het jongetje te laat, waarna het jongetje werd aangereden. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis en daar werden wat blauwe plekken geconstateerd.

Inbraak Nieuwerkerk
In een tussenwoning aan de Eendendaal in Nieuwerkerk is op zaterdag, 5 februari jl. ingebroken. De achterdeur werd geforceerd, waarna een televisie werd weggenomen.

Inbraken Gouda/Reeuwijk
Op vrijdagavond jl. werd op de Blommensteinsingel ingebroken in een woning. Een raam werd opengewrikt. Swarovskikristal, sieraden en geld werden weggenomen. Aan de Kalmoes in Reeuwijk werd op dezelfde avond ingebroken in een woning. Het slot van een zijdeur werd hierbij geforceerd. Foto-apparatuur en een huistelefoon werden weggenomen. Op 6 februari is overdag ingebroken in een woning aan de Zuider IJsseldijk. Een raam op de eerste verdieping werd geforceerd. Weggenomen werd een lap-top, een GSM en een dictafoon.

Letselongeval Gouda
Op 5 februari, omstreeks 14.00 uur reed een 79-jarige vrouw uit Gouda over de Burg. Martenssingel. Een 25-jarige bestuurster uit Haastrecht had zojuist haar auto in één van de parkeerhavens geparkeerd en opende haar portier om uit te stappen. Op dat moment reed de fietster tegen het geopende portier en kwam ten val. Hierdoor brak zij haar arm en werd overgebracht naar het Groene Hart. Na behandeling kon zij huiswaarts keren. De politie maakt proces-verbaal op.

Rijden onder invloed Gouda
Op de schouwburglaan in Gouda werd in de nacht van zaterdag op zondag jl. een 32-jarige bestuurder uit Nieuwleusen aangehouden voor het rijden onder invloed. De man viel op door het voeren van verkeerde verlichting op zijn auto. Op het bureau blies de man 620 ug/l. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en proces-verbaal is opgemaakt.

Eenzijdig ongeval. Oorzaak: drank Gouda
Een 24-jarige Moordrechtenaar reed op 6 februari jl., omstreeks 20.00 uur met drank op achter het stuur. Op de Sluisdijk reed hij tegen een verkeersheuvel, waardoor zowel de verkeersheuvel als zijn auto zwaar beschadigd raakten. Op het bureau blies de man 885 ug/l, goed voor en rijverbod, invordering van zijn rijbewijs en een proces-verbaal.

Brand Gouda
De brandweer Gouda is zondagmorgen 6 februari uitgerukt om een brand te blussen in een groentewinkel in de De Rijkestraat. Agenten merkten iets na 06:00 uur de rookontwikkeling op en waarschuwden de brandweer. Uit voorzorg werden de bewoners van een aantal bovenwoningen gewekt en geëvacueerd Nadat de vlammen waren gedoofd, bleek dat de schade van de brand echter beperkt was gebleven tot een gedeelte van het winkelpand en konden alle bewoners hun woning weer in. Persoonlijke ongevallen deden zich niet voor. Een eerste onderzoek naar de oorzaak van de brand doet brandstichting vermoeden. De eigenaar van de winkel heeft bij de politie aangifte gedaan.

Auto te water Haastrecht
Een 18-jarige man uit Gouda is zaterdagmorgen gewond geraakt op de Provincialeweg oost. De man reed richting Oudewater en is met zijn auto tegen de vangrail gekomen. Hierna kwam de auto in een slip en vervolgens in een sloot tot stilstand. De man is na het ongeval weggelopen en heeft bij een woning aangebeld, waarna een ambulance hem voor onderzoek naar het Bleulandziekenhuis in Gouda heeft vervoerd. De man werd vervolgens door de politie verhoord. Hij kon geen verklaring geven voor het feit dat de auto in de sloot werd aangetroffen en verklaarde met de fiets aangereden te zijn door een auto. Van de man is een bloedproef afgenomen om alcoholgebruik te controleren.

Noot voor de redactie /

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Westinghouse' accelerator WeLink(TM) stimuleert innovatie kernenergie
Westinghouse' accelerator WeLink(TM) stimuleert innovatie kernenergie BRUSSEL-(BUSINESS WIRE)- Westinghouse Electric Company heeft een nieuwe methode gecreeerd voor vernieuwers die kernenergietechnologie...

TSYS vernieuwt betaalverwerkingsovereenkomst met Rabobank
TSYS vernieuwt betaalverwerkingsovereenkomst met Rabobank COLUMBUS, Ga. & UTRECHT, The Netherlands-(BUSINESS WIRE)- TSYS (NYSE: TSS) heeft vandaag bekendgemaakt dat Rabobank...

Speedheat heeft warm hart voor regionale sportclub
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

Stop Kamagra start petitie tegen illegale handel in Kamagra
StopKamagra.nl is een petitie gestart voor een betere controle op Kamagra tabletten op de Nederlandse markt. Hiermee hoopt de beweging...

Nederlandse referendum tegen CETA in beeld
Referendum over CETA komt eraan Persbericht – 26 oktober 2016 Referendum over CETA komt eraan Nederland neemt stokje van de...

Real-time datareplicatie van HVR naar Azure Marketplace
Real-time datareplicatie van HVR naar Azure Marketplace SAN FRANCISCO-(BUSINESS WIRE)- Vooruitstrevende en direct werkende datareplicatie is nu beschikbaar voor klanten...

Geen significante afname vluchten Thailand na overlijden koning
Met het overlijden van de Thaise koning bijna twee weken geleden, is in het land een maand van nationale rouw...

Places to work Almere lanceert nieuwe website
Ondernemersplek Places to work in Almere heeft een vernieuwde website. Hierop is nu in één oogopslag te zien dat het...

BankGiro Loterij blijft Spoorwegmuseum steunen
De BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland, verlengt haar bijdrage aan Het Spoorwegmuseum met vijf jaar. Sinds 2007 heeft het...

Makelaars en huizenverkopers filmen nu zelf woningverkoopvideo's
Veel makelaars maken zelf de verkoopfoto's van hun vastgoedaanbod. Een professionele woningverkoopvideo produceren is echter voor de meeste makelaars en...

ERYTECH geeft 4 november 2016 bedrijfsupdate over derde kwartaal
ERYTECH geeft 4 november 2016 bedrijfsupdate over derde kwartaal LYON, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- ERYTECH Pharma (Parijs:ERYP) (ADR:EYRYY) (Euronext Parijs: ERYP), de...

Code Oranje afgekondigd: op weg naar een nieuwe democratie
Code Oranje afgekondigd¶ Persbericht Woensdag 26 oktober 2016 Code Oranje afgekondigd Op weg naar een nieuwe democratie Een groep van...

HomeExchange Gold brengt de ruil-ervaring naar nieuw service-niveau
HomeExchange – ‘s werelds grootste huizenruil-netwerk met meer dan 65.000 actieve listings in 150 landen– heeft HomeExchange Gold gelanceerd, een...

Bijna 90 procent Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde
Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Van alle Nederlanders wil...

Greenchoice weer 'Beste uit de Test' Consumentenbond
Duurzame energieleverancier Greenchoice is voor 2016 alweer beoordeeld als beste energieleverancier van Nederland. Consumentenbond vergeleek 14 energieleveranciers op klanttevredenheid, service...

Gemeente Oss gaat administratieve software ‘Op Orde’ gebruiken
De gemeente Oss heeft een contract gesloten met Op Orde, ontwikkelaar van software voor administratieve processen. Dit meldt Jeroen Lugte,...

Verzekeringsmaatschappijen beïnvloeden onbewust consument
Recentelijk heeft het de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een persbericht gepubliceerd over het gebruik van gedragswetenschappen in de marketing. Hierin...

‘Het huis waar de duivel woont’ van Goran Tribuson is verschenen
Gastarbeider Roby keert terug naar zijn geboortestreek, de buitenwijk De Gasfabriek. Hij wil er een kampioenschap in een nieuwe vechtsport...

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...