Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Friesland

Datum nieuwsfeit: 07-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Friesland, plaats: Leeuwarden 07-02-2000

Politieberichten van 6 februari (09.00 uur) tot en met 7 februari (07.00 uur)/

Leeuwarden: taxichauffeur mishandeld
Vrijdagavond omstreeks 20.20 uur is een 49-jarige taxichauffeur in Leeuwarden door een klant mishandeld. Er zou onenigheid zijn ontstaan, omdat de chauffeur voor het afhaaladres stond te wachten, terwijl de klant wilde dat hij naar binnen ging. De chauffeur kreeg een klap in zijn gezicht met als gevolg een afgebroken tand. De klant trapte ook een deuk in het portier van de taxi. De politie stelt een nader onderzoek in.

Leeuwarden: woninginbraak
Een 29-jarige inwoner van Leeuwarden heeft zaterdag 5 februari aangifte gedaan van een inbraak in zijn woning aan de Vierde Vegelindwarsstraat. Uit zijn woning werden 50 CD's weggenomen en een GSM telefoon. De inbraak moet gepleegd zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag.

Leeuwarden: auto's beschadigd
In de nacht van zaterdag op zondag werden aan de Ype Poortingawei en de Ypk fan der Fearwei zes auto's beschadigd. De eigenaren deden aangifte van vernieling. De auto's werden met een scherp voorwerp bekrast.

Voor informatie: 058 - 880 8271

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie