Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eerste vijf passagiers van 'De BUS' zijn bekend gemaakt

Datum nieuwsfeit: 07-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
SBS6

Iwan, Antonette, Aziz, Willeke en Esmeralda: eerste vijf passagiers van 'De BUS' zijn bekend gemaakt

In een speciale uitzending van 'de BUS' op zondag 6 februari is bekend gemaakt welke eerste vijf passagiers vanaf zondag 13 februari 'de BUS' in gaan. Alle vijftien kandidaten die van maandag 31 januari tot en met vrijdag 4 februari aan het Nederlandse publiek zijn voorgesteld, waren in de studio aanwezig. De spanning was dan ook te snijden en de opluchting voor Iwan, Antonette, Aziz, Willeke en Esmeralda was erg groot. Voor twee van de vijf overgebleven kandidaten die op de tweede plaats eindigden bestaat nog een kleine kans om ook in 'de BUS' te komen. Paul en Karin werden door de nieuwe 'de BUS'-passagiers uitverkozen als 'reserve'-kandidaat. Dat betekent dat zij volgende week, samen met twee andere 'reserve'-kandidaten kans maken op een plaats in 'de BUS'. Op het allerlaatste moment kiezen de tien definitieve passagiers namelijk uit die vier kandidaten hun laatste, elfde, reisgenoot.

Vanaf maandag 7 tot en met vrijdag 11 februari tijdens het vervolg van 'de BUS' worden de laatste vijftien kandidaten voorgesteld waarop het Nederlandse publiek wederom haar stem kan uitbrengen op het telefoonnummer 0900-8866. Tijdens 'de BUS: The Kick-Off', op zondag 13 februari, tussen 21.25 en 22.30 uur, wordt bekend gemaakt welke laatste vijf passagiers 'de BUS'-reis mogen aanvaarden en mogen alle tien passagiers hun elfde reisgenoot uitkiezen uit de afvallers.

Biografie definitieve passagiers

Naam: Iwan
Nationaliteit: NL
Lengte: 1.89
Woonsituatie: alleenwonend
Kinderen: nee
Huisdieren: nee
Werk: Food & Beverage Manager
Wat/wie zal je missen als je 16 weken niet thuis bent: Niks. Motivatie: Ik wil mee met 'de BUS' omdat ik het een geweldige uitdaging vind en ik ben wel in voor iets geks. Ook wil ik graag verder in de wereld van TV, film en andere media en ben ik op dit moment toe aan een verandering in mijn leven.

Naam: Antonette
Nationaliteit: NL
Lengte: 1.73
Woonsituatie: alleenwonend
Kinderen: nee
Huisdieren: ja (kat)
Werk: Kapster
Wat/wie zal je missen als je 16 weken niet thuis bent: Mijn kat, ouders, broers en zus, beste vrienden, collega's en mijn sport. Motivatie: Ik vind het een uitdaging om mee te doen om te zien hoe het is met vreemde mensen om je heen en zonder je veilige omgeving. Heel veel mensen zeiden spontaan dat het wel iets voor mij zou zijn. En ook ergens anders werken elke keer lijkt me leuk. Natuurlijk is 1 miljoen gulden winnen ook niet verkeerd.

Naam: Aziz
Nationaliteit: NL
Lengte: 1.83
Woonsituatie: samenwonend
Kinderen: 1 kind (3 jaar)
Werk: Magazijn Chef
Wat/wie zal je missen als je 16 weken niet thuis bent: vrienden, werk, mijn kind.
Motivatie: Ten eerste wil ik zeggen dat ik hoop dat het niet hetzelfde gaat als bij Big Brother, want aan het begin vond ik het wel leuk, het hield mij bezig, maar daarna was de spanning er af. Ik hoop met mijn aandeel in 'de BUS' er een andere dimensie aan te geven en op speciaal gebied is dit een goede leerschool voor mij, want omgaan met mensen is niet altijd makkelijk.

Naam: Willeke
Nationaliteit: NL
Lengte: 1.67
Woonsituatie: samenwonend
Kinderen: ja (14 en 17 jaar)
Huisdieren: Jack Russel en een kruising tussen een Herder en een Bouvier.
Werk: Horeca gastvrouw
Wat/wie zal je missen als je 16 weken niet thuis bent: Weet ik niet, ben nog nooit zo lang van huis geweest. Juist dat vind ik een hele uitdaging.
Motivatie: Vanaf mijn kindertijd is mijn leven in zekere zin door anderen bepaald. Nu wil ik zelf iets doen, waarmee ik nog meer van mezelf kan en wil ontdekken. Ik weet zeker dat ik in deze vier maanden nog meer niet ontdekte stukjes van mij puzzel zal vinden. Deze bus is een uitgelezen mogelijkheid hiervoor.

Naam: Esmeralda
Nationaliteit: NL
Lengte: 1.73
Woonsituatie: thuiswonend
Kinderen: nee
Huisdieren: ja (hond)
Studie: Sociaal Pedagogische Hulpverlening
Wat/wie zal je missen als je 16 weken niet thuis bent: Ik denk mijn vrienden, maar ik mis niet zo snel iets.
Motivatie: Ik wil gewoon iets doen wat niet veel mensen zouden doen. Het lijkt me een hele uitdaging om uit te vinden waar mijn grenzen liggen als ik mezelf in een totaal vreemde situatie zou bevinden. Ik ben ook benieuwd hoe ik zal reageren als ik voortdurend mensen om mij heen heb. Mensen waar je eigenlijk geen band mee hebt.

De internetsite van de bus is: www.debusop6.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie