Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht-Stad

Datum nieuwsfeit: 08-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politie Regio Utrecht
Persberichten
Cluster Stad-Utrecht (districten Paardenveld, Marco Polo, Utrecht-Noord en Tolsteeg)

Dinsdag 8 februari 2000, 09.30 uur

Gewapende overval
Utrecht - Een winkel aan de Tiberdreef werd gisteren overvallen. Omstreeks vijf uur liepen twee mannen met bivakmutsen de winkel binnen. Zij dwongen de 20-jarige verkoopster uit Utrecht geld te overhandigen. Hierbij maakten zij gebruik van een vuurwapen. Er werd voor een paar honderd gulden buit gemaakt. De daders wisten met een gereedstaande scooter te ontkomen.
De politie van het district Utrecht Noord heeft de overval in onderzoek en vraagt getuigen van deze overval te bellen, 030 239 71 11.

Dronken automobilist
Utrecht - Vannacht om twee uur zag een politieagent een automobilist in een zwaar beschadigde auto zonder bovenkant rijden. Hierop hield de agent de 28-jarige automobilist uit Utrecht op de Damstraat staande. Na een blaastest bleek dat de man 1,4 promille alcohol in zijn bloed had. Na verhoor en onderzoek werd duidelijk dat de man betrokken was geweest bij een aanrijding op de A28 ter hoogte van de afrit Utrecht/Uithof. De man had onder een vrachtwagen gezeten en was na het ongeval doorgereden met zijn auto die hierna meer leek op een cabriolet dan op een "gewone" personenauto. De man liep geen ernstige verwondingen op.

Man verliest macht over stuur
Utrecht - Gisteravond rond half negen verloor een 20-jarige automobilist uit Utrecht door nog onbekende reden het macht over zijn stuur. Hij reed over de Marnixlaan en kwam op het verkeersplein ter hoogte van de Laan van Chartoise in een slip terecht, ramde een verkeerslicht en kwam op zijn kop in de middenberm terecht. Hij en zijn passagier, een 16-jarige vrouw uit Utrecht, werden door omstanders uit de auto geholpen. Beiden liepen lichte verwondingen op en zijn voor behandeling naar het Mesos overgebracht.

Snelheidscontroles
Utrecht - Gistermorgen is tijdens een snelheidscontrole een 34-jarige man uit Zoetermeer zijn rijbewijs kwijtgeraakt. De man reed met een snelheid van 110 km/h over de Reactorweg terwijl hier een maximumsnelheid geldt van 50km/h. Hij krijgt een proces-verbaal.
_________________________________________________________________

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie