Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe directeur onderzoekslaboratorium Grenoble Xerox

Datum nieuwsfeit: 08-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Gerenommeerde wetenschapper Roger Mohr opvolger Monica Beltrametti: Xerox benoemt nieuwe directeur onderzoekslaboratorium Grenoble

Amstelveen, 8 februari 2000 -- Het Xerox Research Centre Europe (XRCE) heeft Roger Mohr benoemd als nieuwe directeur van het onderzoekslaboratorium in Grenoble. Mohr heeft een wetenschappelijke achtergrond in wiskunde, computerwetenschap, kunstmatige intelligentie en 3D-technologie. Het grootste deel van zijn loopbaan werkte hij aan Franse universiteiten.

Voor hij in dienst trad bij XRCE was Mohr professor aan het Franse nationale onderzoeksinstituut voor toegepaste wiskunde en computerwetenschap. Daar leidde hij het internationaal erkende onderzoeksteam MOVI, gespecialiseerd in geometrie voor driedimensionale perceptie met camera's. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie