Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Arbeidsmarkt.com: portal met Stagemarkt en Uitzendmarkt

Datum nieuwsfeit: 08-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Arbeidsmarkt.com wordt portal met Stagemarkt.com en Uitzendmarkt.com

"Door het nemen van volledige controle over Stagemarkt.com kan, naast het binnenkort op te starten Uitzendmarkt.com, Arbeidsmarkt.com uitgroeien tot een portal voor de arbeidsmarkt" aldus Michiel J. Smit (co-founder).

De in begin Januari gestarte site voor studenten die een stage zoeken was een joint-venture tussen Mindfields VOF en Comcommer.com Infosurfis Company VOF. De directies van beide ondernemingen zijn na onderhandelingen overeen gekomen dat het 50% belang van Mindfields in Stagemarkt.com wordt verkocht aan Comcommer.com.

De site Arbeidsmarkt.com de "David onder de Goliaths" (intermediair/mail) van de vacaturesites. Stagemarkt.com is bedoeld als hulpmiddel voor de doelgroep studenten. Deze krijgen stages en informatie over het lopen van een stage . "Naast deze informatie zal er in de komende maand aanvullende content worden geboden, zoals uitgaanstips en aanverwante onderwerpen, die handig van pas kunnen komen tijdens de studie" volgens Julien M. Drewe (co-founder).

Onder de E-brand Uitzendmarkt.com zal de komende maanden ook nog de online arbeidsmarkt familie worden uitgebreid met banen in de uitzendbranche. Surfers met een voorkeur voor een uitzendbaan kunnen deze hier vinden zonder te worden geconfronteerd met banen die ze toch niet zoeken.

Arbeidsmarkt.com
Arbeidsmarkt.com is de key E-brand van Comcommer.com, deze heeft meer dan 450 aangesloten bedrijven. Maandelijks worden ruim 200.000 pagina's bezocht. Hiermee is de "David onder de Goliaths" hard op weg om een van grootste vacaturesites van Nederland te worden. Door samenwerkingsverbanden en aandacht in diverse media heeft Arbeidsmarkt.com een sterke positie verworven in de online arbeidsmarkt. Tientallen CV's worden dagelijks ingevuld door werkzoekenden.


----

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie