Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 08-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 08-02-2000

Persbericht district Land van Cuijk/

VERNIELER VAN AUTO?S ACTIEF IN GRAVE
In de afgelopen twee maanden hebben 16 autobezitters bij de politie aangifte gedaan van vernieling van hun auto?s. Alle aangevers ontdekten flinke krassen op hun auto?s. Bijna alle vernielde auto?s stonden geparkeerd in het centrum van Grave. De politie is op zoek naar getuigen van deze vernielingen. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie Land van Cuijk, tel: 0485 ? 355555. Ook getuigen die iets verdachts zien in het centrum van Grave worden verzocht dit zo snel mogelijk bij de politie te melden.

INBRAAK IN WONING
Maandagavond is tussen 18.15 en 19.30 uur ingebroken in een woning aan de Lokkantseweg in Haps. De bewoner ontdekte dat onbekenden een raam hadden opengebroken en een gedeelte van de woning hadden doorzocht. Hij mist een klein geldbedrag.

DIEFSTAL AUTO
Maandag is tussen 08.00 en 16.30 uur een rode Opel Kadett gestolen. De auto, kenteken
XB-04-ZX, stond geparkeerd aan het Stationsplein in Cuijk.

DIEFSTAL UIT AUTO
In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond bij een woning aan de Lindelaan in Stevensbeek. Uit de auto verdween de geluidsinstallatie, inclusief hoedenplank en boxen. Ook mist de eigenaar tientallen c.d.?s.

CONTROLE SNELHEID
Tijdens een snelheidscontrole op de Molenstraat in Oeffelt zijn maandagmiddag 105 bestuurders bekeurd omdat zij te hard reden. De snelheid van 430 passerende voertuigen is gemeten. De hoogste snelheid bedroeg 82 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie