Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

VVV en gemeente Emmen samen in veranderingstraject

Datum nieuwsfeit: 08-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Emmen

Persbericht VVV, 8 februari 2000

Eerste stap voorwaarts
VVV en gemeente trekken samen op in veranderingstraject

Vandaag hebben het voltallig college van B en W en het dagelijks bestuur van de VVV met elkaar gesproken over hoe een verbetertraject voor de VVV in gang kan worden gezet. Zoals bekend werd het onderzoekrapport op 25 januari door de onderzoeker aan het college van B en W aangeboden en toegelicht. Aan het dagelijks bestuur van de VVV is ook door de onderzoeker een toelichting op het rapport gegeven.

Afgesproken is toen dat de partijen, na verdere bestudering van het rapport vandaag bij elkaar zouden komen om kennis te kunnen nemen van elkaars opvattingen van het rapport en hoe, zo mogelijk gezamenlijk een veranderingstraject kan worden ingezet.

Het gesprek van vandaag heeft opgeleverd dat beide partijen zich bereid tonen om constructief mee te werken aan dat veranderingstraject.
In overleg met de VVV is besloten dat het college van B en W komt met een eerste aanzet van plan van aanpak, gebaseerd op een door de onderzoeker op te stellen samenvatting van het rapport en een aan het rapport toegevoegd plan van aanpak. Deze samenvatting wordt, nadat alle betrokkenen het hebben ontvangen, openbaar gemaakt.

In dat bij het rapport toegevoegd plan van aanpak wordt in ieder geval voorgesteld een projectteam in te stellen waarin de betrokkenen zijn vertegenwoordigd, de gemeente, de VVV en bedrijfsleven en organisaties.
Het projectteam zal zich onder andere moeten oriënteren op een optie van een regio VVV, op de bestuurlijke organisatie van de VVV, waarbij een stichtingsvorm en een zakelijk bestuur voorop staan, op de operationele organisatie, de evenementen, de financieel-economische organisatie en de communicatie en PR.

Het plan van aanpak wordt, zodra beide partijen zich hierin kunnen vinden, aan alle betrokkenen voorgelegd, waarna ook andere geïnteresseerden zich hiervan op de hoogte kunnen stellen.

Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend (c)2000 Gemeente Emmen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie