Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Maasland

Datum nieuwsfeit: 09-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 09-02-2000

Persbericht district Maasland/

SNELHEIDSCONTROLE
Dinsdagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de Mr. van Coothstraat in Lith. Er werden 281 voertuigen gecontroleerd, waarvan er 53 zijn gefotografeerd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 79 km/u.

Woensdagmorgen zijn 32 bestuurder gefotografeerd op de Berghemseweg in Koolwijk omdat ze te hard reden. Totaal werden er op deze weg, waar 80 km/u gereden mag worden, 940 voertuigen gecontroleerd. De hoogst gemeten snelheid was 122 km/u.

INBRAAK WONING (Ravenstein)
Dinsdagmiddag is ingebroken in een woning aan Kromland in Ravenstein. De voordeur van de woning werd opengebroken. Alle kamers werden doorzocht. Een videorecorder, een draagbare telefoon met oplader, sieraden en een portemonnee werden gestolen.

Ook in een woning aan de Hoge Graaf in Ravenstein werd ingebroken. De voordeur werd opengebroken en alle kamers werden doorzocht. Een computer, een video en een telefoon werden gestolen.

AUTO GESTOLEN (Oss)
Dinsdagmiddag is vanaf een parkeerterrein aan de Parallelweg in Oss een rode Volkswagen Golf variant gestolen. Het kenteken van de auto is VG-GV-48.

INBRAAK WONINGEN (Oss)
In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in twee woningen. Zowel bij een woning aan de Wagenaarstraat als aan de Willem I Laan in Oss, wist men binnen te komen door de deur open te hengelen. Uit beide woningen werden GSM-telefoons, geld en sleutels gestolen.

INBRAAK BEDRIJF (Oss)
In de nacht van dinsdag op woensdag werd ingebroken in een bedrijf aan Terwaenen in Oss. De voordeur werd opengebroken. In het bedrijf werd uit twee gokkasten de geldlade gestolen. Ook enkel fooienpotten werden gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie