Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

FC Twente nipt langs RKC

Datum nieuwsfeit: 09-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FC Twente

Keywords: Nieuws, nieuws, headlines, FC Twente, FC, Twente, fc, twente, fctwente, fc twente, officieel, official, voetbal, nederland, enschede, Enschede, Nederland, Voetbal, euro2000, vennegoor, Vennegoor, Hesselink, hesselink, booth,Booth,beste, homepage, Homepage


2000-02-09
FC Twente nipt langs RKC

Ook de tiende thuiswedstrijd van FC Twente in het huidige seizoen is in een overwinning geeindigd. Voor een zo goed als uitverkocht huis werd RKC Waalwijk nipt met 1-0 verslagen.

Wedstrijden van FC Twente tegen RKC zijn altijd lastig. In de loop der jaren heeft de ploeg van de huidige trainer Martin Jol zich ontwikkelt tot een heuze kwelgeest voor de Tukkers. Vanavond leek FC Twente met dat stempel te willen afrekenen. Reeds na vier minuten stond er een 1-0 voorsprong op het scorebord en leek een grote overwinning in het verlengde van deze voorsprong te liggen.

Helaas kwam van een ruime overwinning niets terecht. RKC beperkte zich tot het met veel man achter de bal te spelen en hopend op een snelle counter. FC Twente was niet bij machte om deze speelwijze van RKC uiteen te spelen, waardoor het een moeizaam avondje werd.

Gelukkig voor FC Twente wist RKC door middel van een slotoffensiefje niet dat ene doelpunt te maken waar men zo graag op hoopte. Met de overwinning op zak is FC Twente inmiddels gestegen naar de vijfde plaats in de KPN-Telecompetitie.

Klik hier voor ons wedstrijdverslag.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie