Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergadering regiegroep Stadsperspectief Amersfoort openbaar

Datum nieuwsfeit: 09-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amersfoort

9 februari 2000

Vergaderingen regiegroep Stadsperspectief openbaar

De gemeente is gestart met de werkzaamheden rond het Stadsperspectief 2015. Als eerste hebben gemeenteraadsleden en ambtenaren op 26 januari tijdens de Dag van het Gesprek met ruim 300 Amersfoorters gesproken over de toekomst van Amersfoort.

De gemeenteraad geeft zelf leiding aan de totstandkoming van het Stadsperspectief. Daartoe is een zogenaamde regiegroep ingesteld, waarin alle fracties uit de raad zijn vertegenwoordigd. Deze regiegroep komt regelmatig in vergadering bijeen om de voortgang van het Stadsperspectief te bespreken. Deze vergaderingen zijn openbaar en beginnen om 20.00 uur in het Stadhuis.

De eerstvolgende vergadering van de regiegroep is op 10 februari 2000. De agenda met bijbehorende stukken ligt in de Informatiewinkel ter inzage. Op de agenda staan onder meer een eerste bespreking van de resultaten van de Dag van het Gesprek en het Communicatieplan voor het Stadsperspectief, met daarin de verschillende activiteiten die de komende maanden zullen plaatsvinden.

U bent van harte uitgenodigd bij die vergadering aanwezig te zijn. De data voor de overige vergaderingen van de regiegroep zijn: 16 maart, 13 april, 18 mei en 15 juni 2000.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie