Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe verantwoordelijke afdeling marketing Devote/Insite

Datum nieuwsfeit: 09-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Bunnik, 9 februari 2000 - De Raad van Bestuur van Devote N.V. maakt bekend dat de heer Dennis Steen (30), commercieel directeur van het internetbedrijf Insite, met ingang van heden verantwoordelijk is voor strategische marketing binnen de combinatie Devote/Insite. Tot zijn taken behoren onder meer: Marketing, Corporate Communications, Investor Relations en Corporate Identity. De heer Steen, één van de oprichters van Insite B.V., zal deze taken combineren met zijn directeurschap van Insite.

Devote N.V., genoteerd aan AEX Exchanges, is sinds 12 januari 2000 volledig eigenaar van het internetbedrijf Insite B.V. te Zwolle. De combinatie Devote/Insite opereert ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie