Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant Zuid-Oost

Datum nieuwsfeit: 09-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 09-02-2000

Persberichten 9 februari 2000 ( 1 )/

Berichten uit de regio

Eindhoven: Onder invloed
Woensdagmorgen om 02.00 uur is in de Tivolilaan een 35-jaruige Eindhovenaar aangehouden. De man reed onder invloed met zijn auto via de Petrus Dondersstraat richting Tivolilaan. De man negeerde verkeerslichten en een geslotenverklaring. Hij weigerde een ademtest af te legen. Het rijbewijs van de man is ingenomen en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Prostitutie
Woensdagmorgen om 0.10 uur is in de Wattstraat een 31-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De vrouw was aan het tippelen. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Drugs
Woensdagmorgen om 0.50 uur is op de Stationsweg een 29-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man werd nog door de politie gezocht in verband met zijn betrokkenheid voor het in huis hebben van ruim 600 gram softdrugs. Die drugs werden tijdens een hercontrole bij een voormalige coffeeshop aan de Aalsterweg op 16 december j.l in beslaggenomen. De man is ingesloten.

Eindhoven/ Geldrop: Olielekkage
Woensdagmorgen rond 07.00 uur veroorzaakte een gesprongen hydrauliekslang van een kraanwagen een oliespoor vanaf de Piuslaan in Eindhoven tot aan de Mierloseweg in Geldrop. De kraanwagen verloor op dat traject ongeveer 200 liter olie. De olie werd opgeruimd door brandweer en gemeentereiniging. Die zijn daar tot ongeveer 11.00 uur mee bezig geweest.

Maarheeze: Diefstal auto
In de nacht van dinsdag op woensdag is aan de Sneppendijk in Maarheeze een blauwe Volkswagen Vento met het kenteken JL-HV-11 gestolen.

Oirschot: Brand
Aan de Huiskenshoek is woensdagmorgen om 03.30 uur een brandende auto aangetroffen. De brandweer heeft de brand geblust. De auto stond nog niet als gestolen gesignaleerd.

Bladel: Diefstal auto
Dinsdagavond is aan de Rondweg in Bladel een grijze Opel Kadett met het kenteken SZ-01-VR gestolen.

Asten: Diefstal auto
Aan de Nobisweg in Asten is dinsdag een zwarte Nissan Double CAB 2.5 met het kenteken VS-85-GD gestolen.

Helmond: Woninginbraken
Dinsdagmiddag is ingebroken in een woning aan het Nemerlaerhof in Helmond. Achter de woning werd een slaapkamerdeur opengebroken. Er is een videorecorder en een gsm telefoon gestolen.

Dinsdagvond is ingebroken in een woning aan de Willem Beringsstraat in Helmond. De dader kwam binnen via een bovenlicht van de slaapkamer. Er is audioapparatuur , een videorecorder , een telefoon en een groot aantal Cd?s gestolen.

Deurne: Verdachte inbraak aangehouden
Een 17-jarige jongen uit Deurne is dinsdagmiddag in Deurne aangehouden voor zijn betrokkenheid bij een inbraak in een internaat aan de Mr De Jonghlaan in Deurne. Het afgelopen weekend werd daar ingebroken in een slaapkamer van een groepsleider. Er werd een gsm telefoon en aftershave gestolen. De jongen is ingesloten voor verder onderzoek.

Someren: Diefstal auto
In Someren aan de Singel is woensdagmorgen een gele Mercedes 310D met het kenteken VF-FX-13 gestolen. De bestelauto, met dubbele cabine en open laadbak, was geladen met elektrisch gereedschap.

Gemert: Snelheidscontrole
Woensdagmorgen is tussen 9.00 uur en 120.0 uur een snelheidscontrole uitgevoerd op de Pandelaar in Gemert. Er zijn 168 voertuigen gecontroleerd en 11 kregen een bekeuring. De hoogste snelheid die werd gemeten was 71 km/u i.p.v. de toegestane 50 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie