Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

College van B en W Barendrecht positief over Heerjansdam

Datum nieuwsfeit: 09-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Barendrecht

Persberichten

Laatste persbericht

Persbericht nummer 6, 9 februari 2000

College Barendrecht: Heerjansdammers welkom

BARENDRECHT - Woensdagmorgen 9 februari heeft een oriënterend gesprek plaatsgevonden tussen het college van burgemeester en wethouders van Barendrecht en de gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland, de heer D. Dekker, die onder andere belast is met het onderzoek naar de herindeling van de gemeente Heerjansdam.
Het college van Barendrecht heeft gewezen op de van oudsher bestaande banden met Heerjansdam. Dat kan worden afgeleid uit de vele samenwerkingsverbanden tussen bijvoorbeeld verenigingen en zorginstellingen.

Identiteit en historie
Ook zijn de bewoners naar de indruk van het college georiënteerd op Barendrechtse voorzieningen zoals het NS-station, winkels en onderwijsinstellingen. Als de provincie besluit dat aansluiting zou dienen te worden gezocht bij de gemeente Barendrecht, dan zijn de Heerjansdammers van harte welkom. Uiteraard met respectering van de eigen identiteit en historische achtergrond.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie