Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persvoorstelling finalistes Miss Pajottenland 2000

Datum nieuwsfeit: 10-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


MISS PAJOTTENLAND 2000
Auteur: Raymonda Francois

Met genoegen nodigen wij alle redacties uit op de persvoorstelling van de finalistes Miss Pajottenland 2000 op donderdag 10 februari 2000 om
21.00 uur in Salons The Lord, Steenweg op Ninove 1009 te Schepdaal

Deze prestigieuze wedstrijd, waarvan de finale plaats heeft in het Congrescentrum De Montil te Affligem op zaterdag 11 maart 2000, is het resultaat van een jaar lang voorbereiden, oefenen en organiseren. Het resultaat mag er zijn. Onder begeleiding van de 80 man sterke concertband dingen een uitgelezen selectie van kandidates naar de eerste titel van Miss Pajottenland.

Dit evenement is een ware promotie voor het hele Pajottenland.

Dankzij de medewerking van enkele belangrijke sponsors uit de regio is de belangstelling voor deze verkiezing zeer groot en heeft zij een niet te onderschatten nieuwswaarde.

Alle details over de opzet van de organisatie rond Miss Pajottenland, het verloop van de verkiezingsshow, de campagne in de media enz... worden belicht tijdens de persvoorstelling waar uw redactie ook de gelegenheid heeft om met de kandidates te spreken. Ook beeldmateriaal kan tijdens de receptie worden gemaakt.

Salons The Lord biedt u een diner aan na de uiteenzetting over de verkiezing.

Hiervoor is het wel noodzakelijk om uw plaats te reserveren. ((info@affligem.com))

Op de website www.affligem.com is informatie over de wedstrijd te vinden. Het publiek kan reeds sinds december 1999 rechtstreeks een stem uitbrengen voor zijn favoriete kandidate via deze site.

Indien u niet aanwezig kunt zijn op de persvoorstelling zenden wij u op aanvraag een persmap toe.

Wij hopen uw redactie in Salons The Lord te mogen begroeten.

Met vriendelijke groeten,

Raymonda François

Event Manager

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie