Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Goedgekeurd bestemmingsplan Ede ter inzage (2)

Datum nieuwsfeit: 10-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Goedgekeurd bestemmingsplan (2)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat van 10 februari 2000 t/m 22 maart 2000 het onderstaande goedgekeurde bestemmingsplan ter inzage ligt:

Partiële herziening bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied `Omgeving Kraatsweg 6/
Rijnsteeg 12a'
Dit bestemmingsplan maakt de vestiging van een hoefsmederij op het perceel Kraatsweg 6 nabij Bennekom planologisch mogelijk. Tevens wordt de bestemming van het nabijgelegen perceel Rijnsteeg 12A gewijzigd van `agrarisch groot bedrijf' in `agrarisch middelgroot bedrijf'.

Op 19 januari hebben Gedeputeerde Staten van Gelderland dit bestemmingsplan goedgekeurd. Er zijn geen bedenkingen bij Gedeputeerde Staten ingediend.

Dit goedgekeurde bestemmingsplan alsmede het goedkeuringsbesluit ligt ter visie bij het Infocentrum
Bouwen, Wonen en Milieu, stadskantoor `De Doelen', Raadhuisplein 2 in Ede. De informatiebalie is van maandag t/m donderdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur.

Een beroepschrift kan worden gezonden aan de Raad van State indien:
- tijdig bij Gedeputeerde Staten een bedenking kenbaar is gemaakt.
- overtuigend aangetoond kan worden dat men redelijkerwijs niet in de gelegenheid is geweest om
tijdig bedenkingen bij Gedeputeerde Staten kenbaar te maken.

Het beroepschrift moet binnen de beroepstermijn worden gestuurd naar de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. De beroepstermijn begint op 10 februari 2000 en eindigt op 22 maart 2000.

Na deze termijn van zes weken wordt het goedkeuringsbesluit onherroepelijk, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie