Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vastgesteld bestemmingsplan Ede ter inzage

Datum nieuwsfeit: 10-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Vastgesteld bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Ede maken bekend dat van 10 februari 2000 t/m 8 maart 2000 het volgende vastgestelde bestemmingsplan ter visie ligt:

Partiële herziening bestemmingsplan Kern Ede `omgeving Proosdijweg Billitonlaan'
Deze herziening voorziet in de realisering van een kleinschalig woongebied op de huidige locatie van het garagebedrijf Van Silfhout aan de Proosdijweg/Billitonlaan in Ede. Na sloop van de bedrijfsbebouwing zijn in het plangebied 18 woningen van het type twee-onder-een-kap en een vrijstaande woning gepland.

Er zijn bij de gemeenteraad geen zienswijzen ingediend tegen dit bestemmingsplan. De gemeenteraad heeft het plan op 3 februari 2000 ongewijzigd vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt ter inzage bij het Infocentrum Bouwen, Wonen en Milieu in het gebouw `De Doelen', Raadhuisplein 2 in Ede. De informatiebalie is van maandag t/m donderdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur.

Van 10 februari 2000 t/m 8 maart 2000 kunnen schriftelijke bedenkingen tegen dit bestemmingsplan worden ingebracht bij het college van Gedeputeerde Staten van de provincie Gelderland, Postbus 9090, 6800 GX ARNHEM, mits:

- tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar is gemaakt;
- aangetoond kan worden dat men tijdens de ontwerpfase redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze aan de gemeenteraad kenbaar te maken;

Degenen die schriftelijk een bedenking binnen genoemde termijn indienen, zullen van het college van Gedeputeerde Staten van Gelderland een uitnodiging ontvangen om deze bedenking mondeling toe te
lichten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie