Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Maasland

Datum nieuwsfeit: 10-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 10-02-2000

Persbericht district Maasland/

SNELHEIDSCONTROLE
Woensdagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de Vinkelsestraat in Heesch. Totaal 11 bestuurders zijn gefotografeerd omdat ze te hard reden. De hoogste snelheid was 81 km/u.

Ook op de Weerscheut in Vinkel is woensdagmiddag snelheid gecontroleerd. Hier zijn 85 bestuurders gefotografeerd omdat ze te hard reden. De hoogste snelheid was 120 km/u.

TE VEEL GEDRONKEN (Oss)
In de nacht van woensdag op donderdag is een 43-jarige man uit Oss bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 4 uur. De controle vond plaats op de Docfalaan in Oss.

Ook een 33-jarige man uit Oss werd bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod. De controle vond plaats op de John F. Ken-
nedybaan in Oss.

INBRAAK AUTO (Oss)
In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een bestelauto die geparkeerd stond aan de Opaalweg in Oss. Een ruit van de auto werd ingeslagen. De autoradio, een jas en een koffer met autopapieren en een videocamera werden gestolen.

BROMFIETS GESTOLEN (Oss)
Woensdagavond is vanaf de Joannes Zwijsenlaan in Oss een blauwe Vespa bromfiets gestolen. Het verzekeringsnummer van de bromfiets is JTJ-708.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie