Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Surfboard doneert bedrag per zoekopdracht aan goed doel

Datum nieuwsfeit: 11-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Surfboard doneert bedrag per zoekopdracht aan goed doel

Surfboard.nl stort als eerste searchengine ter wereld een bedrag per zoekopdracht aan een goed doel. Bezoekers van de website kunnen zelf bepalen aan welk goed doel het bedrag van hun zoekopdracht op het internet, ten goede moet komen. De keuze bestaat uit Wereld Natuur Fonds, Unicef, Het Rode Kruis, War Child en de Novib. Wanneer een bezoeker geen goed doel selecteert, komt het bedrag ten goede aan de standaard instelling van dat moment. De standaard instelling wijzigt maandelijks.

Surfboard.nl wil met dit systeem bijdragen aan fondsenwerving via het internet en dit mede stimuleren. Tot op heden zijn de bedragen die de goede doelen via het internet werven nihil, terwijl juist het internet een uitstekend medium is om fondsenwerving te bewerkstelligen.

Na de lancering in September is Surfboard uitgegroeid tot een van de best bezochte search-engines in Nederland. Het aantal bezoekers op Surfboard.nl stijgt nog steeds explosief. Nieuwe samenwerkingsverbanden zijn tot stand gekomen. Zo is de zoekfunctionaliteit van Macropolis.nl geïntegreerd binnen Surfboard en volgt de zoekfunctionaliteit van Scoot binnenkort. Domeinnamen kan men tegenwoordig ook aanvragen bij Surfboard.nl na een samenwerkingsverband dat is aan gegaan met Intermax.

Surfboard.nl is de eerste meta-searchengine van Nederland. Surfboard heeft een speciale search-technologie ontwikkeld die voorziet in een duidelijke verbetering van het zoekresultaat. Na het analyseren van de diverse resultatenlijsten van verschillende searchengines kent Surfboard via een verfijnd puntenstelsel punten toe aan de zoekresultaten. Dit zorgt dan weer voor een hogere ranking in de resultaten lijst. Men hoeft dus niet meer bij verschillende searchengines te zoeken voor een gewenst resultaat.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Surfboard. contactpersoon: Edo Jansen telefoon: 023-5325888 email: (info@surfboard.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie