Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Casema en Gemeente Huizen tekenen nieuwe overeenkomst

Datum nieuwsfeit: 10-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Casema

Delft, 8 februari 2000

Casema en Gemeente Huizen tekenen nieuwe overeenkomst

Op donderdag 10 februari is om 12.30 uur door burgemeester drs. H.J. Verdier en Casema-directeur ing. H. de Goede het contract voor de hernieuwde relatie tussen de gemeente en Casema getekend. In de nieuwe overeenkomst krijgt Casema meer mogelijkheden om nieuwe diensten aan te bieden via de kabel in Huizen zoals: internet, Keuze-tv en telefonie.

Internet via de kabel
Inwoners van Huizen kunnen vanaf genoemde datum internetten via de kabel met Cable Wanadoo. Internet via de kabel heeft als belangrijkste voordeel dat gebruikers voor een vast bedrag per maand, onbeperkt toegang hebben tot het internet. Casema berekent voor de internetdienst Cable Wanadoo Basic een vast tarief per maand van fl. 59,50. Dit bedrag is inclusief de huur van het kabelmodem. Al vanaf enkele uren internetten per week, is de klant goedkoper uit met internet via de kabel. Wie via zijn telefoonlijn gebruik maakt van internet, betaalt per uur circa twee tot vier gulden. Cable Wanadoo is hierdoor voordeliger, comfortabeler en de klant blijft bereikbaar doordat de telefoonlijn vrij blijft. De introductie van Cable Wanadoo in Huizen volgt op de succesvolle start in onder meer Delft, Rijswijk, Den Haag, Utrecht en Breda. Meer informatie is te verkrijgen via het gratis telefoonnummer 0800-1884

Keuze-tv
Op 28 maart introduceert Casema in Huizen Keuze-tv. Abonnees van Casema kunnen enkele weken daarvoor een keuze maken uit twee pakketvormen: alleen een basispakket van 17 zenders of de combinatie van basis- en pluspakket met in totaal 34 zenders. De introduktie is de eerste stap naar televisie op maat. Alle inwoners van Huizen ontvangen ruim voor de start een uitgebreid informatiepakket.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie