Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Evenementenkalender op 40 plekken in Etten-Leur

Datum nieuwsfeit: 10-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Evenementenkalender op 40 plekken in Etten-Leur

Onlangs heeft wethouder B. van der Heijden van Cultuur de eerste display met daarin exemplaren van de Etten-Leurse Evenementenkalender uitgereikt aan de heer J. van Dongen van café De Klomp. Dit café is één van de veertig uitgiftepunten van deze maandelijkse opsomming van activiteiten op het gebied van kunst, cultuur en ontspanning in Etten-Leur.
De Evenementenkalender bestaat al vele jaren en wordt afgedrukt in de gemeenterubriek in het weekblad De Etten-Leurse Bode en op deze website. Afgelopen week zijn de displays met exemplaren van de februarikalender neergezet bij de onderstaande uitgiftepunten. Daar kunt u de kalender gratis meenemen. Steeds aan het einde van de maand worden de displays gevuld met de nieuwe actuele overzichten. Indien u uw activiteit kosteloos wilt laten opnemen in de Evenemenkalender, dan kunt u contact opnemen met de heer W. Gommeren in het gemeentehuis, telefoon (076) 5024418. Bij hem kunt u terecht met vragen over de plaatsingsmogelijkheden in het maandoverzicht.

Waar is de Evenementenkalender verkrijgbaar?
Sint Frans, SportCentrum De Banakker, Racketsport Etten-Leur, Huysmuseum Stichting Het Hooghuys, L11 atelier keramische werken, TB Galerie, Camping Liesbos, Kaasboerderij 't Vaartje, Kinderboerderij D'n Dries, Kunstuitleen Nobelaer, D'n Uitlaat, De Keet, Kampeerboerderij De Menmoerhoeve, De Appelgaarde, De Panfluit, VVV serviceposten, Openbare bibliotheek, Agrarisch museum, Het Turfschip, Drukkerijmuseum, Doornbos, Heemkundekring Jan uten Houte, De Nobelaer. Ook bij de volgende horecagelegenheden is de kalender verkrijgbaar: Hof van Holland (Van Bergenplein), De Zwaan, De Sloep, Trendy Snookercentrum, d'Ouwe Brug, Het Witte Paard, De Klomp, Het Koetshuis, Neerlandsch Koffyhuis, Hof van Holland (Markt), Marktzicht, Blue Notes, 't Fust, Happy Days, De Brouwer, 't Ogenblikske.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie