Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tweede Kamer: onderzoek naar Binnenlandse Veiligheidsdienst

Datum nieuwsfeit: 10-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht GROENLINKS Tweede-Kamerfractie

Vragen van het lid Tara Oedayraj Singh Varma aan de minister van Binnenlandse zaken over een onderzoek van de Algemene Rekenkamer naar de bedrijfsvoering van de Binnenlandse Veiligheidsdienst

d.d. 10 februari 2000


1. Is de minister op de hoogte van het onderzoek uit 1998 van de Algemene Rekenkamer naar de bedrijfsvoering van de Binnenlandse Veiligheidsdienst?


2. Waarom is dit rapport destijds niet aan de Tweede Kamer aangeboden?


3. Wat is de strekking van het rapport van de Algemene Rekenkamer? Welke conclusies of aanbevelingen zijn aan de BVD gedaan?


4. Wat is er sinds het verschijnen van het rapport gebeurd met de aanbevelingen van de Algemene Rekenkamer? Welke besluiten ter verbetering van de bedrijfsvoering van de BVD zijn nog in voorbereiding?


5. Is de minister bereid het rapport alsnog aan de Tweede Kamer beschikbaar te stellen, voorzien van een reactie op de conclusies en aanbevelingen?

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie