Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Info-Werkwinkel gemeente Baarn gesloten

Datum nieuwsfeit: 10-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Baarn

Info-Werkwinkel per 1 maart gesloten

Sinds 1990 heeft de gemeente Baarn een Info-werkwinkel. Eerst gevestigd in de bibliotheek en de laatste twee jaar in het gemeentehuis. Het spreekuur is gecombineerd met een vacaturevoorziening en was oorspronkelijk alleen bedoeld voor herintreedsters. De laatste jaren liep de belangstelling hiervoor terug. Redenen hiervoor zijn o.a.: het aantal herintreedsters wordt minder en de arbeidsmarkt is gunstiger geworden.

Vrouw en Werk Amersfoort heeft onlangs besloten zich op te heffen om bedrijfseconomische redenen. Het info-werkwinkel spreekuur werd door een medewerkster van Vrouw en Werk uitgevoerd. Geertje Meijers heeft de afgelopen jaren veel vrouwen op weg geholpen naar een baan of opleiding. Het spreekuur heeft in Baarn een belangrijke functie vervuld.

Vanwege de teruglopende bezoekersaantallen en de functie van het CWI, hebben wij ons beraden op de situatie.
We hebben besloten af te zien van een nieuwe invulling van het info-werkwinkel spreekuur. Hierdoor is het laatste spreekuur op dinsdag 22 februari a.s.

Wat betekent dit voor verschillende belanghebbenden: Alle werkzoekenden kunnen zich melden bij het Centrum voor Werk en Inkomen in Soest. (Raadshuisplein 1, tel. 6093125).Voor inschrijving, informatie en vacatures.
Mensen met een (gemeentelijke) uitkering via hun trajectbegeleider of consulent allerlei informatie krijgen over beroepen, scholing en (gesubsidieerd werk).
Voor informatie en advies is de sectie Werk van de gemeente ook bereikbaar. O.a. voor werkgevers die een gesubsidieerde baan willen aanbieden of werkzoekenden die hiervoor belangstelling hebben. De sectie werk van de gemeente kunt u bellen op werkdagen via het algemene nummer van de gemeente tel. 5481611.


--------------------------------------------

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie