Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

President Aziatische ontwikkelingsbank in Nederland

Datum nieuwsfeit: 10-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Vindplaats 2
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

MINISTERIE FIN

www.minfin.nl

MIN FIN: PRESIDENT AZIATISCHE ONTWIKKELINGSBANK IN NEDERLAND

PERSBERICHTNR. 00/031 Den Haag 9 februari 2000

PRESIDENT AZIATISCHE ONTWIKKELINGSBANK IN NEDERLAND

De president van de Asian Development Bank (AsDB) Tadao Chino brengt op donderdag 10 februari een bezoek aan Nederland. Hij is op dit moment in Europa voor onderhandelingen over het Aziatisch Ontwikkelingsfonds en voor het brengen van enkele bilaterale bezoeken.
Hij zal een bezoek brengen aan de Tweede Kamer en zal gesprekken hebben met de minister voor Ontwikkelingssamenwerking, Evelyn Herfkens en de minister van Financiën Gerrit Zalm. Verder heeft hij ontmoetingen met vertegenwoordigers van de financiële sector in Nederland.
Tadao Chino werd vorig jaar benoemd tot president van de AsDB en was begin jaren 90 vice-minister van Financiën in Japan.

Noot voor de pers:
Op 10 februari om half vier is er een ontmoeting met de pers georganiseerd op het ministerie van Financiën. Geïnteresseerde journalisten kunnen zich hiervoor aanmelden op tel.nr. 070 - 342 76 99 bij de afdeling voorlichting van het ministerie van Financiën.

Woordvoerder: drs. F.F.M. Kemperman
Tel.nr.: 070 - 342 8236

09 feb 00 15:34

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie