Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Explosieve groei GezondheidsNet

Datum nieuwsfeit: 11-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Voor directe publicatie
11 februari 2000

Explosieve groei GezondheidsNet: + 60 %

Steeds meer mensen voor gezondheid op Internet!

Gezondheid is één van de populairste onderwerpen op Internet. Niet alleen in Amerika, maar nu ook in Nederland. De 2 jaar geleden gestarte site www.gezondheidsnet.nl trok in januari j.l. meer dan 82.000 bezoekers. Een stijging van 60 % ten opzichte van de maand ervoor. Volgens Ron J. Piers, initiatiefnemer van GezondheidsNet, is deze groei te verklaren uit de groeiende belangstelling voor 'zelfdokteren' en het enorm toenemende aanbod van gezondheidsinformatie op Internet.

Steeds meer informatie
"De consument vraagt om steeds meer informatie en over een zeer groot aantal onderwerpen", aldus Piers. Recent hebben wij de site uitgebreid met nieuwe onderwerpen zoals fibromyalgie, RSI en een column waarin een arts, specialist of therapeut zijn visie geeft over een actueel onderwerp. Ook vind je via GezondheidsNet links naar bijna 800 andere gezondheidssites en het laatste gezondheidsnieuws.

Vooral vrouwen
Een van de best bezochte gedeeltes van de site is het vragenforum. Hier kunnen bezoekers onderling met elkaar ervaringen uitwisselen. De meest bezochte forums zijn: huidproblemen, vrouwenklachten en gewrichtsklachten. Opvallend is dat het merendeel van de bezoekers van GezondheidsNet vrouwen zijn (73 %).

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie