Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Hollands Midden

Datum nieuwsfeit: 11-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Hollands Midden
Bureau Communicatie
Telefoon 071-5459800
Fax 071-5459326
Afkomstig van: Frank vergeer
Datum: 11 februari 2000
18.45 uur
·
Overval op bloemenzaak Katwijk
Op vrijdagmiddag, 11 februari, omstreeks 17.00 uur, vond een overval plaats op een bloemenzaak aan de Mr. Hans van der Hoevenstraat in Katwijk. Twee daders overvielen de eigenaar van de bloemenzaak en sloegen hem met een breekijzer tegen het hoofd. Deze raakte gewond en moest afgevoerd worden naar het LUMC. Na de overval zijn de daders in onbekende richting gevlucht. Het is nog niet bekend of zij een vervoermiddel bij zich hadden. Ook het exacte letsel van het slachtoffer is nog niet bekend. Een van de daders was ongeveer 1.80 meter lang, had donkerblond haar en droeg een groene jas. Van de andere dader is geen eensluidend signalement voorhanden. De politie stelt een grondig onderzoek in. De technische recherche is ter plaatse geweest om sporen veilig te stellen.

Bedreiging en aanhouding Noordwijkerhout
De politie heeft vanmiddag, omstreeks 17.30 uur een 22-jarige Noordwijker aangehouden ter zake bedreiging en mishandeling. Op de Teunisbloem in Noordwijkerhout bedreigde de jongeman de vader van zijn ex-vriendin met een mes. Ook zou een kleine schermutseling tussen hem en de vader hebben plaatsgevonden. De politie werd gebeld en hield de verdachte aan. Het verhoor van de man zal plaatsvinden en dat moet duidelijkheid geven over het motief en de achtergronden van het feit.

Noot voor de redactie /

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie