Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Brief VWS over rapport farmaceutische zorg

Datum nieuwsfeit: 11-02-2000
Vindplaats van dit bericht
Vindplaats 2
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Tweede Kamer der Staten Generaal

vws00000.215 brief min vws rapport farmaceutische zorg
Gemaakt: 14-2-2000 tijd: 16:40


1

De Voorzitter van de Tweede Kamer

der Staten-Generaal


11 februari 2000

Onderwerp

rapport farmaceutische zorg


1 -

Medio vorig jaar heb ik de klankbordgroep farmaceutische zorg geïnstalleerd met de opdracht mij te informeren over de uitvoering en effectiviteit van het in gang gezette beleid op het gebied van de farmaceutische zorg en de uitwerking daarvan op het veld van de gezondheidszorg. De klankbordgroep heeft verder tot taak gehad aanbevelingen te doen voor verbeteringen op het gebied van de farmaceutische zorg.

Op 3 februari jl. heeft de klankbordgroep farmaceutische zorg in zijn laatste bijeenkomst het rapport waarin verslag gedaan wordt van haar aanbevelingen vastgesteld. Vanwege de multidisciplinaire samenstelling van de groep - mensen die werkzaam zijn in of geconfronteerd worden met de dagelijkse praktijk van de gezondheidszorg - onderscheidt dit rapport zich van de andere recente rapporten op het gebied van geneesmiddelen.

Ik zal dit rapport betrekken bij de standpuntbepaling van het kabinet over het advies van de Begeleidingscommissie uitvoering geneesmiddelenbeleid.

De Minister van Volksgezondheid,

Welzijn en Sport,

dr. E. Borst-Eilers

Copyright Tweede Kamer der Staten Generaal

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie