Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CSM in gesprek over verkoop chocolade-activiteiten Engeland

Datum nieuwsfeit: 11-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

CSM in gesprek over verkoop van chocolade-activiteiten in het Verenigd Koninkrijk

De Directie van CSM nv, voeding en ingrediënten, maakt bekend in gesprek te zijn met een groep particuliere ondernemers met uitgebreide ervaring op het gebied van zoetwaren, over de verkoop van de chocolade-activiteiten van de in Bristol (Verenigd Koninkrijk) gevestigde dochteronderneming Leaf UK. De chocolade-activiteiten van Leaf UK omvatten de merken Elisabeth Shaw en Famous Names. De omzet van de genoemde merken bedroeg circa ? 18 miljoen in 1999. Leaf UK is, naast de chocolade-activiteiten, tevens actief op het gebied van suikerwerk (met onder andere het merk Chewits). Deze suikerwerkactiviteiten van Leaf UK met een omzet in 1999 van circa ? 30 miljoen worden niet meeverkocht.

Naar verwachting zullen de gesprekken binnen enkele weken worden afgerond.

Leaf UK werd in juli 1999 door CSM overgenomen van het Finse Huhtamäki als onderdeel van de Leaf Groep. De activiteiten van Leaf UK op het gebied van chocolade passen echter niet in de strategie van de CSM suikerwerkdivisie. Deze strategie is primair gericht op het verwerven van een leidende positie in de Europese suikerwerkmarkt.

Diemen, 11 februari 2000

CSM nv

Voor informatie: 020 - 5906 325

Els van Tienen

Telefoon: 020 5906 326
Fax: 020 - 695 1942
e-mail: (els.vantienen@csmnv.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie