Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Distributievoertuig Urbania topper op BedrijfsautoRAI 2000

Datum nieuwsfeit: 11-02-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Urbania absolute topper van BedrijfsautoRAI 2000 !

Het nieuwe stedelijke distributievoertuig Urbania is de absolute publiekslieveling van de BedrijfsautoRAI, die zaterdag 12 februari a.s. wordt beeindigd. Minister Netelenbos, bestuurders van Nederlandse steden en verladers en vervoerders hebben allen zeer enthousiast gereageerd. Verschillende fabrikanten van vrachtauto's hebben belangstelling getoond om het voertuig in productie te nemen.

De Urbania is een geheel nieuw type distributievoertuig speciaal gemaakt voor vervoer in de stad. Het is een stil, schoon en zuinig voertuig dat lading bij winkels en horeca sneller kan lossen dan alle bestaande voertuigen. Daarnaast is het speciaal ontworpen om aan ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie